Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Trening igjen
Mandag starter forberedelsene til sesongen 2006 for alvor. Gutta skal samles for trening klokken 1600  

Vegard Skogheim forteller til kil.no at den første uka stort sett blir brukt til å komme i gang igjen.

Det blir pent og rolig, og vi kommer til å spille mye ball. Jeg regner med at gutta har trent litt i ferien, men når vi starter opp på kunstgress gjelder det å ta det litt rolig i starten. Vi skal bygge oss opp igjen nå.

Det blir ikke morgentreninger fra starten av, men det skal trenes hver dag den første uka. Mandag, tirsdag og fredag skal det spilles ball inne i hallen, mens det er løpetrening ute på torsdag. Hva som skjer onsdag er enda ikke helt klart.

I disse tider er det alltid spennende hvem som dukker opp på trening. Skogheim kan fortelle at Koffeldgutta, Odden, Leistad og Gerhardsen nå skal være med fra start.

Ingen av de nye vi har gitt kontraktsforslag til har svart, så det blir nok ikke mange nye fjes denne uka, men ikke bli overrasket om noen plutselig dukker opp for å vise seg frem, sa Skogheim søndag kveld.Publisert: 2005-11-20 18:46:00
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor