Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Full fart
Mandagens trening ble etter hvert preget av høyt tempo, og tidvis godt spill  


Nick Rios Haugen fra Bærum trener med KIL denne uka.
Spesielt det grønne laget imponerte under spillsekvensen, og etterhvert ble det røde laget mer og mer slukøret. Trøsten for oss får være at Bryneklare Jaakko Nyberg var på det røde laget. De hadde også en nykomling med seg. Nick Rios Haugen trente for første gang med mulige nye lagkamerater. Han hadde dette å si etter sin første økt med staute KIL-gutter:

Det her var fine gutter og en hyggelig trener. Tempoet var høyt og jeg må være litt tålmodig i forhold til egne prestasjoner. Det er uvant med nye spillere, nye baller og nytt underlag. Det er vanlige problemer første gangen man er et sted. Nå ser jeg bare frem til resten av uke. Jeg gleder meg og tror det blir moro, sa 19-åringen, før han ruslet ut og fant bildørene sine igjenfrosset. Ikke et optimalt møte med Kongsvinger, men vi får krysse fingre for at «nanny» Tore Andres Gundersen behandler angrepsspilleren pent utover i uka.

Paul Olausson tilbake i trening, med en oppsiktsvekkende sveis.
Ellers kan vi melde at Gundersen svømte i dag. Han kunne fortelle at han regner med å være med for fullt igjen etter jul. Ellers var det bare Stormoen som tok det pent. Han var med frem til spilløkta, men da satte den vonde tåa en stopper for videre trening.

På denne CDen kan KILs nye midtstopper være. Skogheim trenger ikke leie video om dagen.
Kjetil Byfuglien var også tilbake på trening. Han var fornøyd med både ferien i USA, og med å være i gang igjen:

- Det gikk tungt i dag, men det er moro å være i gang igjen. Selv om jeg har hatt en flott ferie så er jeg topp motivert for å kjøre på igjen.

Vegard Skogheim ledet dagens trening sammen med assistent Rune Sønsterudbråten. Det er litt tidlig å slå fast noe om dagens gjest på trening, men Vegard sa noen ord om spillerjakten generelt:

- Vi har kontroll på stallen og is i magen i forhold til nye spillere. Vi skal ha de riktige spillerne på plass, og da er det ikke så viktig om det skjer i dag eller om en måned, sa Vegard, som lovte mer intensiv trening utover.

Når det gjelder de to nye gutta fra Strindheim så kan vi fortelle at de nok ikke ankommer KILs treninger før etter jul.

Harald Stormoen viser hvor problemet er.


Kjetil er tilbake fra ferie, og han ser som vanlig opp og frem.

Publisert: 2005-11-28 21:51:34
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor