Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Usikkert
To mann ute etter gule kort og mange spillere som hangler skaper hodebry for Nystuen.  

Lyspunktene er at Fremming trolig er klar etter håndleddskaden mot Kamma (ikke brudd) og at Espen Nystuen er tilbake fra karantene.

Gullerud og Vaadal må som kjent stå over etter sine gule kort sist helg. Denne uka har Grundtjernlien spilt midtstopper på noen treninger, men nå sliter eidskogingen med sjukdom. Han håper å bli klar til søndag og kan altså komme til å spille stopper. Geir Magne har spilt midtstopper i mange kamper for 2. laget i år.

I tillegg til Geir Magne sliter Sørlien med småskader, men han blir trolig klar i løpet av helgen. Det åpner for en midtbane med Sørlien, Nystuen, Stormoen og Olausson, hvis Stormoen ikke må ned på stopperplass.

Karlsrud spiller trolig på topp sammen med Konterud eller Straumbotn, hvis han ikke må ned på midten. Hvis Jørn skal spille på topp og Sørlien ikke blir klar er Brodtkorb et alternativ på midten.

Ollie har fortsatt fremgangen og kan være aktuell for deler av kampen.

Halvorsen, Raabe, Adolfsson og Langnes er fortsatt uaktuelle pga av skade. Langnes har fått tilbakeslag og spiller ikke kamp før neste sesong.

Nystuen har denne gangen valgt å vente med å offentliggjøre laget.

Det er ikke bare Nystuen som har mye å tenke på. Også i Sandefjord har de problemer. De mener de ikke har en god nok gressbane og har spurt KIL om å få lov til å arrangere kampen på krøllgress. Dette har KIL sagt nei til.

Derfor går kampen på Storstadion (!) selv om banen er veldig bløt.


Publisert: 2001-10-13 10:53:05
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor