Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Ingen nye
Denne uka førte ikke til at noen nye gutter ble KIL-spillere, men det jobbes fortsatt med forsterkninger  

Nick Rios Haugen blir ikke KIL-spiller i denne omgang. Han har takket nei til KILs forslag og ser ut til å bli i Bærum også neste år. Per Verner Rønning skulle etter planen svart KIL i starten av uka, men nå har en agent/rådgiver kommet inn i bildet, og da blir det som regel mer komplisert.

KIL har imidlertid ikke gitt opp å få midtstopperen til klubben. Og det er nettopp midtstopper og keeperplassen som nå prioriteres. Den sportslige ledelsen ser det som viktigst å få inn spillere på de plassene. Det er ikke godt å si hvor langt klubben må strekke seg for å få på plass de rette spillerne. Derfor må aktuelle spillere på andre plasser finne seg i å stå på en slags ventelist.

Ellers kan vi fortelle at de som allerede har æren av å være KIL-spillere skal trene fotball frem til onsdag (siste trening begynner allerede 1430). Da kan gutta ta juleferie frem til en av de første dagene i januar.

Smørblide og trivelige Nick Rios Haugen blir ikke KIL-spiller nå.

Per Verner Rønning er fortsatt aktuell for KIL.Publisert: 2005-12-16 17:00:58
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor