Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Slanket budsjett
Budsjettet for neste år er en av de tingene det jobbes med nå om dagen.  

Slik det ligger an nå blir budsjettet for neste år et svært slanket budsjett. Det snakkes om helt andre summer enn de 8,5 millionene det i år har vært budsjettert med.

Det nye budsjettet som det jobbes med er naturligvis en følge av den økonomiske situasjonen klubben er i, og at noen inntekter blir mindre som en følge av nedrykket. Budsjettet for neste sesong er ikke ferdig enda.

I tillegg er klubbes egne folk samt to agenter nok en gang i gang med å prøve å selge to av klubbens mest profilerte spillere. Vi får håpe de har bedre lykke med seg nå enn i sommer.

I og med at Erik Nystuen ikke trener KIL neste år er også trenerspørsmålet på dagsorden. Flere aktuelle trenere er sjekket og referanser er innhentet. Styret håper neste års trener er på plass allerede neste uke en gang.

Når det gjelder eirespørsmålet så har det blitt jobbet med i hele høst. Nå ser det ut som om ting er på gang, slik at man vet hvilke forutsetninger man kan planlegge ut ifra.

Alle disse tingene er med på å legge rammene for hvilke spillere KIL skal satse på neste år. Det er ingen tvil om at noen må ned i lønn, men klubben ønsker å beholde den unge stammen som er i klubben.


Publisert: 2001-10-26 16:46:23
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor