Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Informasjon
Det er hektiske dager i KIL leiren for tiden. Mange brikker skal på plass før neste sesong.  

I går hadde ledelsen i klubben møte med RPC. Der ble det endelig klart at RPC blir med videre på samme betingelser som nå. Det vil si at de kan bruke penger på å investere i spillere, men ikke på generell drift av klubben.

I tillegg signaliserte RPC at de jobber med å få andre investorer med slik at eiergruppen blir utvidet.

Med dette som grunnlag ser klubbledelsen at det viktigste nå er å få orden på økonomien. Gjeldssanering er et aktuelt alternativ som kan bli nødvendig.

Det legges opp til et lite, forutsigbart og realistisk budsjett ut ifra at klubben nå er i 2. divisjon. Det nye budsjettet vil ha et overskudd basert på sikre faktorer. Med andre ord vil ikke spillersalg og andre usikre inntekter ikke med.

I tillegg til å få orden på økonomien vil styret prioritere kvalitet på trenersiden, unge spillere, samarbeid med NTG og satsingen på lokale krefter. KIL skal være best trent i 2. divisjon og ta en kamp av gangen.

Så får vi ser hvor langt det holder neste sesong. Opprykksambisjonene er avhengig av at spillerne aksepterer de nye betingelsene, og at klubben i samarbeid med den enkelte spiller klarer å sy sammen pakker som er akseptable.

Spillerne ble tirsdag orientert om den nye situasjonen i et møte som hadde følgende agenda: 1. Sportslig (treneralternativer og spillerstall) 2. Økonomi og 3. Organisatorisk (det vurderes en ny styremodell for klubben).

I tillegg vil alle spillerne i løpet av onsdag og torsdag ha hatt samtaler med ledelsen om fremtiden. Med andre ord vil vi om noen dager kunne ha en anelse om hvordan neste års spillerstall ser ut.

Når det gjelder Rosèn så har klubben hatt møte med han, og om han blir trener i KIL sesongen 2002 avgjøres i løpet av noen dager.

Som dere skjønner er det nå samling i bånn, og en skikkelig opprydningsaksjon i alle klubbens ledd.


Publisert: 2001-10-30 22:11:54
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor