Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Oppdatering
Det er fortsatt mye usikkerhet om neste års spillerstall.  

Til tross for usikkerheten er det stadig vekk nye brikker som faller på plass.

Mandag fikk KIL endelig ja av Harald Stormoen. Midtbanespilleren, som har fulgt KIL fra Tippeligaen og ned i 2. divisjon, har vært aktuelle for Raufoss, men valgte til slutt å bli i byen som han trives godt i.

En som ikke blir med neste år er backen Pål Stadsnes. Pål fristilles fra sin kontrakt og går en uviss fremtid i møte. Foreløpig har han ingen annen klubb å gå til.

Marius Gullerud er også på vei bort fra KIL. Det jobbes fortsatt for å selge årets toppscorer. Det er for øyeblikket litt stillstand i salgsprosessen. Tippeligaklubbene VIF og LSK er aktuelle. I tillegg er det en agent som jobber mot klubber i Norge og i utlandet.

Når det gjlder midtstopperne så venter fortsatt KIL på UDI. Meldingene derfra går på at det ikke er annet å gjøre enn å vente. Får Karim forlenget sin oppholds- og arbeidstillatelse er har aktuell for KIL 2002.

Vaadal har i det siste trent med Brann. Han har ikke fått noe tilbud fra vestlandsklubben og er fortsatt aktuell for KIL.

Når det gjelder nye spillere så er det stadig vekk folk innom på trening. Hovedtrener Rosèn utnytter sine kontakter til fulle og flere spennede spillere har vist seg frem allerede.


Publisert: 2001-12-10 22:15:08
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor