Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Gullerud?
Marius Gulleruds fremtid er fortsatt høyst usikker.  

Som kjent har LSK i lengre tid vært det heteste tipset når det gjelder midtbaneeleganten fra Romerike, men nå ser det ut til at Marius ikke havner i LSK eller noen av de andre aktuelle norske klubbene.

Siden i sommer har det vært jevnlig kontakt klubbene imellom og via agenter. Så langt har man ikke kommet til enighet. Marius´ agent Stig Lillejord sier følgende til Romerikes blad i romjulen:

- Kongsvinger har halvert sitt krav. LSK svarer med å halvere dette igjen. For Marius sin del er han tilbudt en lønn som er dårligere enn det han hadde i Kongsvinger, sier Stig Lillejord.

Agent Lillejordet er tydelig frustrert og karakteriserer LSK´s siste utspill i saken for frekt. Om det er noen fremtid for Marius i LSK sier han følgende:

- Akkurat det får være en sak mellom klubbene. Men slik situasjonen står nå, ligger ballen død for spill i LSK for Marius Gulleruds del. Både han og jeg er meget skuffet over hvordan LSK har drevet denne saken, sier Lillejord

Slik det ser ut akkurat nå er Marius Gullerud KIL spiller også neste år, men det jobbes fortsatt for å selge han. Som nevnt tidligere jobbes det også mot utlandet.

Stig Lillejord antyder i Romerikes blad at flere klubber i Danmark har vist interesse for fjorårets toppscorer i KIL.

KIL og RPC sin holdning er fortsatt at Marius blir i KIL hvis ingen betaler en fornuftig overgangssum.


Publisert: 2001-12-29 15:49:50
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor