Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Hjemmetap
Opprykkskandidat Haugesund ble for sterke for KIL søndag kveld.  

Som mot Galterud i midtuka skapte KIL en sjanse helt i starten av kampen, men innkastet og stussen rant ut i ingentig. Åpningen var jevn og begge lagene satset framover.

Etter 12 minutter fikk Haugesund et billig frispark på 18-19 meter. Arild Andersen klinte til, og ballen gikk under en hoppende mur, og rett i kassa. Etter dette ble det skapt lite fra begge lag.

Høydepuntet i omgangen var det Karim som sto for. I stor fart spilte han seg selv igjennom fra midt på banen. Karims 30-meterspasning hadde en flott underskru, og stoppet elegant et par meter fra streken. Innlegget som fulgte sto desverre ikke i stil.

0-2 kom etter rot i eget forsvar. Noen svake klareringer førte til at bortelaget hadde tre mann på fem meter. Berggren satte ballen i mål. Etter denne scoringen tok Haugesund tak i kampen, etter at KIL hadde hatt ballen mest i midten av omgangen.

Etter scoringen erstattet Nystuen Stadsnes med Fremming og la om til 3-4-3.

KILs største sjanse kom på overtid i første omgang. Stormoen jobbet på et innlegg, og keeper bokset ballen rett i KILspilleren. Desverre gikk ballen utenfor.

Annen omgang er det ikke mye å si om. Haugesund, med aktive angrepsspillere som Berggren, Garba og Mathiassen, skapte noen sjanser, men en god Langnes ryddet opp. Mest imponerende da Mathiassen var alene igjennom.

Hjemmelaget hadde i perioder en del småpent spill på midten, men skapte ingen sjanser. Omgangen ebbet ut med tamt spill fra begge lag, og Haugesund kunne reise hjem med tre fortjente poeng.

-Jeg er skuffet over at vi taper hjemme. Det så nok litt dødt ut, men vi gjorde det beste vi kunne. Haugesund var et klart bedre lag enn oss. Mest skuffet er jeg over at vi skaper så lite sjanser, sa spillende hjelpetrener Martinsen etter kampen.

For fakta: Se under kamper.


Publisert: 2001-05-13 21:16:10
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor