Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Søndagstap
Søndagens treningskamp mot Lørenskog måtte bli en nedtur.  

Men til tross for tap ble ikke nedturen så stor. Publikum fikk se en jevn åpning i Kongsvingerhallen. KIL hadde ballen mest og midtbanen styrte bra, men det var gjestene som skapte den første store målsjansen.

Heldigvis sto Fredrik Eriksen i veien for den svake avslutningen fra fem meter. KIL fortsatte å styre, men fikk ikke orden på den siste pasningen.

Like før halvtimen var spilt tok Sørlien saken i egne hender. Han fintet og koste seg litt nede på høyrekanten før ha vippet ballen inn i feltet. Der ble den ekspedert videre til debuntanten Kjetil Byfuglien. Han satte enkelt inn 1-0 for KIL

- Jeg fikk en bra start med scoringen. Ellers så kom jeg ikke helt inn i det og følte meg sliten i beina. Fra min side var det en grei gjennomføring, sa Kjetil etter kampen.

Noen minutter før pause utlignet Lørenskog etter en corner, og det kunne fort blitt 1-2 da prøvespillende Richard Nilsson slurvet som bakerste mann. Eriksens fine benparade reddet KIL. Dermed sto det 1-1 etter en første omgang der KIL styrte det meste.

Etter pause fikk vi se et noe tammere KIL lag. Etter en knallhard treningsuke og en helg med morgentreninger og lagbygging på dagtid klart gutta ikke å holde koken. Mange så slitne ut og den normalt svært løpssteke midtbanen klart ikke å krige og styre som den kan.

Etter 54 minutter tok Lørenskog ledelsen på et selvmål. Svenske Nilsson satte ballen i eget nett etter en duell med Novak. Kanskje skulle Eriksen vært ute å plukket det høye innlegget?

Kun et minutt senere økte bortelaget til 1-3. Nok en gang var svenske i fokus. Lørenskog brøt på midten og Nilsson tapte en duell. De andre var ikke veldig tilstede bak på banen og Lørenskog spilte seg enkelt til 1-3.

Etter dette presset KIL bra i perioder og skapte en del sjanser. Dinko Felic, som kom inn for Strand, hadde flere muligheter til å score, men ballen ville ikke inn. Flere fine angrep ble rullet opp, men mål ble det ikke før en meget god Kai Olav Ryen ble holdt i trøya da han var igjennom.

Spørsmålet var om forseelsen var i eller utenfor feltet. Etter å ha konsultert linjemann Olav Berget pekte dommer Pettersen på straffemerket. Lars Sørlien troppet opp og satte nok en gang en straffe kontrollert i mål: 2-3.

Like før slutt kunne KIL utlignet da en knallsterk Ryen kjempet seg til et innlegg etter en duell med keeper. Dessverre kom Fremming for sent til å sette ballen i tomt mål. Istedenfor fikk Lørenskog øke til 2-4 på straffe, etter at Eriksen felte en mann som var igjennom.

Dermed endte det med tomålstap mot førstedivisjonslaget Lørenskog. Til tross for det var Rosèn en blid og spøkefull mann etter kampen.

- Her var det mye bra. Det er sterkt å score seks mål og tape. Alle barn har barnesykdommer, men ser vi bort fra dem var det mye positivt. Gutta er slitne i hodet og kroppen så vi depper ikke etter denne kampen, sa Rosèn, som var mest imponert over Ryen i dag.

KILs lag (4-4-2): Eriksen – Storvik, Nilsson, Severeide (Meland fra 59), Ollie – Byfuglien, Brodtkorb (Fremming fra 81) , Stormoen, Sørlien – Strand (Felic fra 59), Ryen.

Målene:
1-0 Byfuglien (28)
1-1 Amundsen (39)
1-2 Selvmål 54
1-3 Amundsen (55)
2-3 Sørlien (str. 85)
2-4 Borgen (str. 90+2)
Publisert: 2002-02-03 17:54:45
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor