Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
The young ones
- Åkken er denna nye spellern der? Her er litt om de nye gutta som kommer fra NTG.  

Da Norges Toppidrettsgymnas startet fotballinje på Kongsvinger var en av planene å gi elevene en mulighet til å trene med KIL. De aller beste kunne kanskje også komme seg helt opp i A-stallen. Det var for et par år siden. Nå begynner en del talenter komme gjennom utdanningen til NTG, samtidig som Kongsvinger har gått fra eliteserien til 2. divisjon. Dermed er det mulig for flere unge spillere å slippe til på A-laget. Nå i vinter er seks talenter fra NTG blitt KIL-spillere.

De nye på A-laget er Vegard Storvik, Jon Ståle Meland, Dinko Felic, Petter Severeide, Kim Roger Strand og Are Stenvoll. For å gi gutta en liten presentasjon har vi fått NTG-trener Johan Hammarström til å si litt om hver enkelt.

Vegard Storvik
Født 1982. Venstreback.
- Han har en bra venstrefot og er rask. God teknikk. Han har bare spilt en og en halv sesong på backen, da han ble flyttet ned fra flanken. Vegard passer nok best der, men kan også bli en offensiv tilvekst. Han trenger bare litt erfaring, men det kommer etterhvert, sier Hammarström.

Jon Ståle Meland
Født 1982. Midtstopper.
- Spilte også på midtbanen tidligere, men ble flyttet tilbake og har spilt midtstopper i to sesonger nå. Han er lang, noe som naturligvis er en fordel for stoppere, har god teknikk og opptrer rolig i forsvaret. Noen ganger så elegant at det kan bli farlig.

Dinko Felic
Født 1983. Midtbane.
- Han er den av de nye som har mest i seg til å bli en toppspiller slik det ser ut nå. Han kan bli "hur bra som helst" og vil nok vise seg fram allerede i år. Har teknikk, spillesinne, hurtighet, men er foreløpig litt lett. Hvis det blir stor konkurranse om plassene på midtbanen, kan han også spille i angrep.

Petter Severeide
Født 1983. Midtbane.
- Han er vant til å spille på midtbanen, men ut fra treningskampene nå i vinter ser han ut til å bli et alternativ som midtstopper også. Tacklingssterk og rydder opp, med et bra skuddbein. Han er den eneste av disse gutta som er oppvokst på Kongsvinger.

Kim Roger Strand
Født 1983. Spiss.
- Flink til å score mål og en god hodespiller. Samtidig mangler han litt fysikk for å hevde seg på A-laget nå.

Are Stenvoll
Født 1983. Høyreback.
- Han spiller helst på høyresiden som back eller ving. Har et stort hjerte, er løpevillig og vil ha mye ball. Også han trenger litt mer fysikk, men det kommer med tiden.

I tillegg til disse gutta er også David Molnberg og Jørgen Albertsen fra NTG nær en plass i stallen. De er ikke formelt KIL-spillere, men vil trene med A-laget denne sesongen.


Publisert: 2002-02-21 10:27:36
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor