Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Svak kamp
KIL presterte årets svakeste treningskamp da Kjelsås var på besøk søndag.  

Selv om sentrale spillere som Langnes, Byfuglien, Stormoen og Nystuen manglet var det ventet at KIL skulle slå Kjelsås. De som i dag fikk sjansen var ikke i nærheten av det.

Allerede etter fem minutter fikk Kjelsås sin første store sjanse. Eriksen reddet fint og returen ble heldigvis satt over. Begge lag skapte halvsjanser men Kjelsås hadde et lite overtak, men fikk ikke scoring før halvtimen var spilt.

Eriksen slo en lang femmeter og ballen ble headet rett tilbake mot KILs mål. Kjelsås Dag Halvorsen var, i motsetning til KILs midtstoppere våken, og kunne gå rett mot en passiv Eriksen og sette ballen i mål: 0-1.

Like etter kunne det fort blitt 0-2, men headingen fra tre meter gikk rett i klypa til Eriksen. Mot pause styrte Kjelsås og KIL klarte ikke spille sitt eget spill.

Annen omgang fortsatte der første slapp. KIL ble, som et resultat av dårlig bevegelse over hele linja, med på langballene. Eriksen reddet en sikker scoring med en fin benparade før KIL klarte å skape farligheter.

Olausson var alene igjennom, men klarte ikke å overliste keeperen. Litt senere fikk han en ny sjanse, men lobben gikk i tverrliggeren ned på streken og i stolpen før den spratt ut.

Utover i omgangen tok Sørlien, som spilte venstreback i førsteomgang, litt tak på midten og KIL klarte å skape halvsjanser, men mål ble det ikke. Aller nærmest var bortelaget med et skudd i stolpen like før slutt.

KILs svenske trener Kenneth Rosèn var ikke veldig fornøyd etter kampen. – Dette var langt under hva vi kan og hva som er lov å prestere. Vi spilte på Kjelsås’ premisser og med det kommer vi ikke i nærheten av å vinne kampen, sa Rosèn som mente dette var svensk OL innsats.

KIL – Kjelsås 0-1 (0-1)
0-1 Dag Halvorsen (29)

KILs Lag (4-4-2): Eriksen – Sørlien, Nyberg, Severeide, Ollie – Brodtkorb, Meland (Storvik fra 60), Felic (Fremming fra 45), Stenvoll (Berg fra 45) – Ryen, Olausson.

Vi gratulerer også dagens defensive midtbanemann Jon Ståle Meland med 20 årsdagen.

Neste treningskamp i Kongsvingerhallen: KIL - Bærum 23. mars kl. 14.00


Publisert: 2002-02-24 13:44:39
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor