Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
4 mål igjen
KIL slo Sander, men dro på seg flere skader søndag ettermiddag.  


Harald Stormoen. Viktig og blid gutt tilbake etter skade.
Med et tilnærmet A-lag var det KIL som styrte det meste i superlokaloppgjøret mot Sander. KIL produserte flere gode sjanser uten å prestere opp mot sitt beste. Motstanderen skapte lite og KILs unge 3. keeper Bjørn Ruud gikk av banen uten å få vist hva han duger til.

Også i dag måtte KIL spille deler av en av de 35 minutter lange omgangene med ti mann etter at Petter Severeide måtte dra til sykehuset for å sy. Petter er i full fart igjen i morgen.

Når det gjelder Kjetil Byfuglien så klarte han bare å spille en omgang i dag. Problemene i muskelfestet ved kneet ser ut til å fortsette og det er uklart hvor lenge Kjetil må ta det med ro.

Harald Stormoen spilte hele kampen i dag. Han kjente ingenting til problemene og er herved erklært frisk. Gode nyheter også for venstrebacken Vegard Storvik som fra tribuneplass så KIL vinne 4-0. Heldigvis ser det ut til at ingen bånd i kneet er røket, og Vegard kan regne med å være tilbake om et par uker.

Paul Olausson som er tilbake etter en skade i foten måtte forlate banen med en strekk i lysken i dag. KILs medisinske personell regner med at det bare er noe småtteri og venter at Paul er klar om noen dager.

Verre er det for Jaako Nyberg som i går ble operert etter å ha brukket benet i kampen mot Vang. Han er ute i minst 8 uker.

I tillegg sliter som kjent Espen Nystuen med en strekk, Are Stenvoll med en ankel mens Langnes nylig startet trening igjen. KIL håper Ole Arvid er klar like etter seriestart. Fremming sto i dag over etter lørdagens røde kort mens Kristian Berg og Ollie hvilte seg på tribunen. KILs 2. keeper Fredrik Eriksen satt på benken.

KILs lag (4-4-2): Bjørn Ruud – David Molnberg, Petter Severeide (ut med skade 60), Jon Ståle Meland, Kenneth Roger Olsen – Kjetil Byfuglien (Gøran Karlsson fra 35), Lars Sørlien (Jonas Bergum fra 55), Harald Stormoen, Are Brodtkorb (Dinko Felic fra 50)– Kai Olav Ryen, Paul Olausson (Kim Roger Strand fra 40).

Fakta:
1-0 Byfuglien (4)
2-0 Severeide (12)
3-0 Ryen (52)
4-0 Ryen (54)


Publisert: 2002-03-03 19:18:07
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor