Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Gjemselund gråter
Glem ikke filmpremieren lørdag. All info finner du her.  

Gjemselund gråter dokumenterer fotballeventyret i Kongsvinger fra opprykket i 1982 til det siste nedrykket i 2001.

Selv om tittelen antyder noe annet blir det stort sett jubeldagene som skildres. Det er en hyllest til spillere, støtteapparat og supportere som har lagt sin sjel i fotballklubben.

Dokumentarfilmen vil vare i underkant av en time og gis ut på video i tillegg til visningene på storskjerm i Rådhusteateret 16. og 18. mars.

En ekstra kuriositet i filmen er toppianisten og KIL-supporter Håvard Gimse som bak flygelet formidler sine følelser for klubben og spillerne. Blant annet blir Øivind Tomteberget skildret med et stykke av Mozart.

Det er det lille produksjonsselskapet TOSPANN som står bak denne KIL-filmen. De har tidligere i vinter laget dokumentarfilmen Det meningsløse 2001 som ble sendt som Fakta på Lørdag på NRK1.

I Gjemselund gråter benyttes TOSPANNs egne opptak og intervjuer i høst/vinter i tillegg til et rikt arkivstoff fra NRK og TV2.

I forbindelse med denne unike dokumentaren vil KIL Toppfotball invitere samarbeidspartnere med ansatte og følge, støtteapparatet, spillere, supportere og andre til filmpremieren.

Det vil bli enkelt arrangement rundt den første filmpremieren, og vi håper å kunne avslutte premieren sammen med dem som har mulighet til å avsette en lørdagskveld. Det vil være en sammenkomst i rådhuset etter forestillingen lørdag.Premieredag er lørdag 16. Mars kl.19.00 i Rådhusteateret i Kongsvinger.
Andre visning er Mandag 18. Mars kl.19.00 i Rådhusteateret i Kongsvinger.

Ved forhåndsbestilling av billetter, henvend dere til Servicetorget på tlf 62808000

Pris: 100,- kroner per billett
250,- kroner per billett inkl.1.stk dokumentarfilm av Gjemselund gråterPublisert: 2002-03-12 19:44:27
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor