Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Sørlien forteller
KILs meget stødige straffeskytter forteller dette fra Danmarksturens siste hele dag.  

Dagen begynte som vanlig med at vi ble vekket av banking på rutene. Lederne gikk sin daglige vekkerunde. Etter at en god frokost var unnagjort møtte alle i bussen 09.45.

Ferden gikk da til Holstebros eget badeland. Her skulle vi ved hjelp av en times økt i vannet få kampen fra torsdag ut av beina. Det ble mest lek ettersom badelandet hadde både stupebrett og vannsklier.

Klokka tolv, etter at vi hadde returnert til bostedet vårt, var det tid for lunsj. På menyen sto pølser og poteter, og som vanlig smakte det ypperlig. Vi måtte dog holde litt igjen siden ettermiddagsøkten var allerede 14.30.

Tiden mellom lunsj og trening ble som vanlig brukt til kortrspilling og playstation. Eieren av playstationmaskinen og rekordinnehaver i snowboard er Kristian Berg.

Treningen besto av en lang oppvarming i tillegg til formasjonstrening. Det haster med å få rollene til å fungere siden det nærmer seg seriestart. For de som ikke spilte kamp ble det litt løping på slutten av treninga.

Mellom treninga og avslutningsmiddagen valgte mange å overvære oppgjøret mellom Lillehammer og Sogndal. En kamp der Sogndal trakk det lengste strået og vant 2-0.

Klokken 18.15 hadde vi vår siste middag på treningsleiren. Det ble servert flesk og poteter. Middagen ble fulgt av et sosialt lag samt en liten bytur.

Lars S.


Publisert: 2002-04-09 13:17:12
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor