Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Stor fremgang siden FKH-kampen
Gutta sto på som helter i 90 minutter. Det ga bortepoeng mot Raufoss.  

Raufoss åpnet et hakk bedre enn KIL. Gutta skulle presse høyt, men kom seg ikke skikkelig opp på banen før det var gått 10 minutter.

Spillet var relativt jevn, men hjemmelaget skapte de største sjansene. Ollie reddet på streken etter 13 minutter, og hele backrekka jobbet for å holde Raufoss unna.

Utover i omgangen var KIL farligst da de fikk lagt inn fra kantene, mens Raufoss var farligst på kontringer. KILs største sjanse i første omgang kom etter et langt innkast 7 minutter før pause. Desverre klarte hjemmelaget å redde på streken. Rett etterpå var Ollie igjen redningsmann da han klarte å skjære av et innlegg på en kontring.

Annen omgang åpnet med et par småsjanser til hver av lagene. Kristian Berg kom inn for Straumbotn i pausen, og skapte problemer med farten sin. KIL klarte å stå høyere etter pause, og spilte langs bakken, mens Raufoss slo en del langt. Det var mat for KILs meget gode midtstoppere.

-Vi tok over og styrte i annen omgang, var konklusjonen fra en fornøyd trener Nystuen.

Etter 25 minutter kunne Berg avgjort kampen da han slo keeper i en luftduell, men headinga gikk utenfor. 5 minutter senere hadde Raufoss sin farligste sjanse. Ballen gikk i stolpen og det oppsto litt godt gammeldags 6. divisjonskaos inne i fem-meter´n. Heldigvis fikk gutta rydda unna.

Fremming, som kom inn for Gullerud, hadde et strålende raid nedover sia, men Berg falt da han skulle omsette femogførtigraderspasningen i mål. Noen ropte på straffe, men det er vel tvilsomt om dommer´n burde blåst.

Raufoss presset rundt halvtimen, men mot slutten var det KIL som hadde kontroll. Are Brodtkorb, som fikk sin seriedebut, var med å krige poenget i land.

-Jeg var ikke nervøs. Jeg har håpet lenge å få prøve meg, og er fornøyd med innsatsen. Jeg kom rett inn i løpinga og traff skikkelig med et par taklinger, sa Brodtkorb etter kampen.

KILs bestemann i en bra backrekke, Torbjørn Vaadal, mener poenget var en lagseier.
-Det funka greit. Vi var bra bak, selv om vi ble litt stressa på slutten. Vi ville ha poeng. Deilig at vi fikk det, for Raufoss er ikke noe dårlig lag, men har hatt en dårlig start, sa Vaadal.

Ollie som lovte at det ikke skulle stå på innsatsen holdt ord, og var enig med trener Nystuen i at dette var et deilig poeng.

-Når vi står på og jobber så gir det resultater. Da blir det poeng, avsluttet Nystuen.

Det var ikke bare spillerne som jobbet skikkelig i 90 minutter. Også de 10-15 supporterne som hadde tatt turen sto på til fløyta gikk.

For fakta: se kamper.


Publisert: 2001-05-16 23:44:29
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor