Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Kampen flyttet igjen
Her får du vite en antatt lagoppstilling, og ikke minst hvor kampen skal gå.  

Kampen mot Lyn 2 mandag klokken 18.45 er flyttet for n´te gang. Det er nå bestemt at den ikke skal spilles på Bislett, ei heller på Dælenenga, men på Grorudbanen. Der er det en ny kunstgressbane som skal være underlaget for KILs første seriekamp i 2002.

KIL stiller trolig med dette laget fra start (4-4-2): Kristiansen - Byfuglien, Tran, Ollie, Fremming - Sørlien, Stormoen, Nystuen, Wibe-Lund - Olausson, Ryen.

Trener Kenneth Rosèn hadde ikke laget 100% klart søndag kveld så ikke få sjokk hvis det er noen andre enn disse som dukker opp i startoppstillingen. Brodtkorb, Berg og Albertsen lukter på en startplass, men må nok varmne benken fra start.

Flere av de som starter sliter med småskader så bytter er høyaktuelle.

Bortsett fra å forberede seg til kamp har KILs trener brukt helga til å se blant annet Romerike og Fredrikstad. Hva tror så Rosèn om morgendagens kamp?

- Vi kommer til å gå for tre poeng i alle kampene i år. Vi vet lite om Lyn 2 og kommer til å spille vårt eget spill, sa Rosèn til kil.no søndag kveld.

VI ønsker gutta lykke til i seriepremiæren!


Publisert: 2002-04-21 20:19:55
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor