Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Åpnet med tap
KIL tapte 1-4 mot Lyn2 i serieåpningen.  

Ja, så er fotballsesongen endelig i gang igjen, denne gangen med en bortekamp på lite fasjonable Grorud kunstgress i Oslo. Motstander Lyn stilte med reserver fra siste A-kamp og juniorer, men på grunn av skader på A-laget var det mest unggutter.

Kampen begynte fem minutter tidligere enn annonsert, en lite hyggelig opplevelse for presise supportere, men kanskje like greit på en mørk vårkveld? Startoppstillingen til KIL var omtrent som spekulert bortsett fra Jørgen Albertsen startet istedet for Hai.

I første omgang tok KIL kommandoen og spilte godt. Vi produserte en del gode sjanser, og Olausson kom nærmest scoring med en heading i stanga. Midt i omgangen ble Olausson felt innenfor sekstenmeteren på et gjennomløp, og KIL fikk en straffe som Sørlien satte sikkert i mål.

Forsvaret hadde brukbar kontroll, og et par ganger da Lyn kom igjennom ryddet Morten Kristiansen opp som bakerste mann. At KIL ledet ved pause var fortjent.

I andre omgang hadde ikke KIL det samme trykket i angrep, og våre sjanser var ikke like gode som før pause. Det så allikevel ut til at forsvaret temmet Lyns angrep, helt til en periode på fem minutter midt i omgangen da det kom tre baklengs på rappen.

Først var en Lyn-spiller høyest på en corner, og rett etterpå kontret de inn 2-1 på en gjennomløpning etter at vi mistet ballen på egen banehalvdel. Det tredje målet kom også på en corner, da keeper Kristiansen klarerte ballen i eget nett.

KIL kjempet for å komme inn i kampen igjen, men Lyn-spillerne forsvarte seg godt resten av omgangen, og helt på slutten la de på til 4-1.

Vi hadde perioder med godt spill, men sluttresultatet ble meget dårlig for vår del. Vi får håpe på bedre uttelling på første hjemmekamp neste uke.

For fakta - se kamper


Publisert: 2002-04-22 22:44:48
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor