Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
- Jeg må kjempe
Ollie som sto over mot Grindvoll etter tre gule kort må kjempe for plassen på laget  

I Ole Einars fravær var det nykommeren fra Asker, Håkon Wibe-Lund, som tok seg av høyrebacken. Håkon selv var tilfreds med egen innsats etter kampen. Superveteran Ollie, som så kampen fra sidelinjen, var også fornøyd.

- [i]Jeg synes Håkon klarte seg veldig bra. Fireren var nesten helt ny og de slet litt i en tjueminuttersperiode, men eller gjorde de en god jobb. Jeg må helt klart kjempe for å få tilbake plassen. Jeg trenger kamptrening, og skal spille nok en kamp for 2. laget onsdag. I tillegg til at Håkon gjorde det bra så vant jo laget, og det er jo en uskreven regel i fotball at man ikke forandrer på et vinnerlag. Jeg har ingen klausul i kontakten om at jeg skal spille og må kvalifisere meg som alle andre[/i], legger Ollie til med et smil.

Kanskje litt uvant for Ollie å spille kamper for 2. laget, men nå er det altså realiteten for ringreven. Sikkert også artig for Ollie sm kjenner mange av unggutta gjennom sin jobb hos NTG.

- [i]I kampen mot Galterud var vi periodevis veldig bra, og klart bedre enn GIF. Resultatet var flatterende for deres del. Det var viktig for unggutta å få en seier nå. Spesielt gøy var det at Sindre Jordanger, som er fersk på dette nivået, fikk det til å stemme så bra. Han scoret jo også to mål. Nå er stemningen bra i hele KIL i og med at begge lagene akkurat har vunnet. Spesielt seieren mot Grindvill for A-laget gjorde godt for alle[/i], sier Ollie.

Denne uka har Ollie fått besøk av en gammel kjenning på treningene. Vår tidligere helt Arnfinn Engerbakk trener nå med KIL.

- [i]Arnfinn er i første omgang på trening for å dra opp gjennomsnittsalderen. Så får vi se etter hvert hva det kan bli til. Det som er helt klart er at Arnfinn bringer med seg entusiasme og tæl. Det er noe som kanskje har vært mangelvare hittil i år[/i], avslutter Ollie.
Publisert: 2002-05-14 22:12:42
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor