Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Endelig mål
Det begynner å bli mange år siden KIL hadde en spiss som bøtta mål. Har vi det igjen?  


Blir denne mannen toppscorer?
I fjor var det vår tidligere flankespiller Gullerud som ble toppscorer med sine 10 mål i løpet av 23 kamper. Det er jo bra det, men det hadde jo vært hyggelig om også spissene putta litt i ny og ne. I fjor var det ingen av spissene som var i nærheten av Gullerud.

Av de spillerne som ble brukt på topp satte Karlsrud inn flest baller i motstanderens mål. 4 scoringer ble det på Jørn i fjor. Ellers så scora Raabe 2, Nystuen og Olausson 1 mål, mens Straumbotn, Konterud, Sørlien, Stormoen og Kristian Berg scoret 3 ganger hver. Ikke veldig imponerende for de offensive spillerne.

I år ser det imidlertid litt bedre ut. Allerede etter 6 serierunder har noen av gutta tangert det som var normalt for en KIL spiss i 2001. Sørlien og Olausson er toppscorere så langt med 3 scoringer hver. Ryen har 2 mål på samvittigheten, mens Hai, Ollie og Kristian Berg har scoret 1 gang.

Til sammen blir dette 11 mål, altså bortimot 2 i snitt pr kamp. Dessverre har vi sluppet inn 13, og vi får vel si at det er årsaken til at vi for tiden koser oss på en 7. plass på tabellen.

Spørsmålet nå er hvor langt opp vi kan klatre og hvem som blir årets toppscorer. Noen bør vel putte bortimot 20 mål i år?


Publisert: 2002-05-21 17:01:08
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor