Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Hårfin cupseier
KIL er videre i NM etter en ufortjent seier over Tynset  


Sørlien satte straffen
KIL dro til Stormoens hjemsted Alvdal for å møte Tynset, og komme seg videre i cupen. Det klarte gutta med et syltynt nødskrik.

Harald Stormoen, som møtte gamle lagkamerater og hadde muligheten til å vise seg frem for over 600 sambygdinger, forteller dette om kampen:

- [i]Kampen var rett og slett katastrofal. Det var skikkelig dårlig over hele linja. Vi hadde fortjent å tape denne kampen, men heldigvis klarte vi å score flere mål enn hjemmelaget. Tynset var bedre enn oss og vi ble spilt ut i perioder. Jeg syns synd på Tynsetgutta da dommeren blåste av kampen[/i], forteller Stormoen, som selvsagt er glad for at KIL gikk videre.

Til tross for et overtak til Tynset var det KIL som tok ledelsen ved Kristian Berg ca 10 minutter før pause. Etter pause utlignet hjemmelaget, og kampen gikk mot en spennende avslutning.

Klokka tikket mot 90 minutter, inn i tilleggstiden og alle ventet på ekstraomganger. Da fikk KIL straffe. Fire minutter på overtid satte Lars Sørlien nok en gang ballen i mål fra ellevemeteren.

Dermed vant KIL 2-1 og ingen av gutta må bli igjen i Aukrusts rike.


Publisert: 2002-05-29 22:14:11
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor