Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Det drøyer
Vi må nok smøre oss med tålmodighet før vi får se Nystuen og Langnes tilbake på banen  


Unge Nystuen kan bli lenge ute
Ole Arvid, som har vært skadet siden Skeidkampen i fjor vår, har vært i trening med laget en stund. KILs førstekeeper sier dette om situasjonen nå:

- [i]Jeg trener hver dag og det går fremover. Det føles som om jeg har fremgang hver trening og det er positivt. Nå håper jeg at jeg kan stå i kamp i løpet av juni. I det siste har det gått mye fremover og jeg kunne forsåvidt stått mot Ull/Kisa, men skal man stå må man være 100%, og det er jeg ikke. I tillegg står Fredrik bra om dagen så det ingen vits å ta unødvendige sjanser.[/i]

Espen Nystuen dro som kjent på seg en skade etter å ha blitt tråkket på i forbindelse med Elverumkampen. Ingen, inkludert Espen selv, trodde avbrekket skulle bli langvarig.

- [i]Jeg halter fortsatt og kan ikke trene annet enn overkroppen. Det gjør vondt når jeg beveger beinet, så det blir ikke mye bevegelse om dagen. Tidlig i skadeavbrekket tok de røntgen, og nå skal jeg ta MR bilde denne uka. Nå frykter jeg at det er revet av brusk i ankelen. Det kan bety noen måneder borte fra fotballen. Er det ikke problemer med brusken bør jeg være tilbake om et par uker, men det er vanskelig å si noe eksakt nå[/i], avslutter Nystuen.


Publisert: 2002-06-03 15:03:47
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor