Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Deilig seier
Gutta klarte å holde koken og sendte Lillehammer hjem med 0 poeng  


Stødig finsk midtstopper spilte for første gang fra start
Kampen åpnet med greit tempo og mye ballflytting på midtbanen. KIL hadde et lite overtak, men Lillehammer produserte den første målsjansen. Dårlig markering inne i feltet resulterte heldigvis bare i en heading utenfor.

Etter dette tok KIL mer og mer over, og særlig i en periode etter det første kvarteret var KIL gode.

Paul dro seg inn i sekstenmeteren og satte ballen rett på keeper, og like etter satte han lærkula over fra god posisjon. Den største sjansen var det imidlertid Brodtkorb som hadde. Desverre kom keeperen tett oppi og Are satte ballen over fra fem meter.

Nå styrte KIL kampen og Lillehammer produserte lite. En farlig corner var alt de hadde å by på. KIL var hakket farligere og produserte bra med sjanser.

En farlig corner endte i ingenting, Ryen headet utenfor, Sørlien bommet på målet og Olausson headet utenfor før målet endelig kom.

Nok en gang var det Kristian Berg som satte ballen i mål etter et fint angrep.

- [i]Jeg fikk et fint gjennomspill av Kjetil som jeg nådde rett før keeperen. Da var det bare å runde han. Jeg hørte at det kom folk bakfra og måtte vente ut de to spillerne som rakk inn på streken før jeg satte ballen i mål. Nå har jeg selvtillitt nok til å vente i slike situasjoner. For tre uker siden hadde jeg garantert avsluttet tidligere og bommet[/i], fortalte Berg etter kampen.

Dermed ledet KIL fortjent 1-0 etter en god første omgang.

Da hjemmelaget kom på banen i annen omgang var det i en 4-5-1 formasjon.

- [i]Vi føler oss litt usikre defensivt i 4-4-2 og ønsket å sikre litt[/i], forklarte Tore Birkely i garderoben.

Etter noen minutters spill i annen omgang kunne KIL punktert kampen med en 2-0 scoring. Berg vendte nydelig og brente løs fra sju-åtte meter. Dessverre sto stolpen i veien etter en flott prestasjon.

KIL hadde et greit overtak det første kvarteret av omgangen, men Lillehammer kjempet seg sakte men sikkert inn i kampen. De la om til 4-3-3 og presset etterhvert KIL bakover.

KIL produserte ikke annet enn et skudd fra Ollie og en heading fra Berg, men heldigvis var ikke bortelaget stort bedre. De lempet ballen frem og hele backrekka med Ryen og Nyberg i spissen renset unna på overlegent vis.

Bakerst sto Fredrik Eriksen som nok en gang spilte en god kamp, uten at han måtte ta frem de mest avanserte redningene.

- [i]Nå går det bra og jeg har fått mer trua på meg sjøl. Bortsett fra et par slurvete utboksninger er jeg fornøyd, [/i]sa en blid keeper etter kampen.

Mot slutten ble det nervøst på Gjemselund, men til tross for at Lillehammer hadde trøkket skapte de svært lite. Den farligste sjansen kom etter et fint gjennomspill på overtid. Avslutningen gikk heldigvis utenfor.

Dermed ble spissen vi advarte mot for et par dager siden matchvinner med en iskald scoring etter 38 minutter.

KILs hjelpetrener smilte som en sol etter kampen.

- [i]Det var bra over hele linja i dag. Jaakko og Ryen har bra kontroll på de høye ballene og vi lar dem ikke skape sjanser. Det robuste Lillehammerlaget våget lite før vi putta. Det er uvant med oss med forventninger før en kamp. Det taklet vi i dag[/i], sa Birkely etter kampen.


Publisert: 2002-06-08 18:38:02
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor