Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Tid for cup
KIL er klare til å ta i mot den gamle kjenningen Strømsgodset på Gjemselund onsdag kveld  

KIL og ’Godset har møtt hverandre mange ganger på Gjemselund opp igjennom årene. Det nye i år er at det skjer i cupen, og at KIL kjemper i toppen av 2. divisjon og SIF i toppen av 1. divisjon.

Med divisjonsforskjellen i bakhodet skulle man kunne anta at kampen er avgjort på forhånd, men i beste Arne Scheie ånd slår vi fast at cup er cup og at ballen er rund. Vi kan i farten også nevne at 2-0 er en farlig ledelse, men her er det ingen divisjonsstraffer så begge lag starter med null mål.

KILs hjelpetrener Tore Birkely tror KIL har en god mulighet mot ’Godset.

- [i]Det er vanskelig å si noe om en slik kamp, men vi må nok heve oss et hakk eller to fra Lillehammerkampen om vi skal ha noen mulighet. Hvis vi hever oss og får flyt i spillet vårt kan vi vinne kampen.[/i]

Hva så med Strømsgodsets rutine, fysikk og hodestyrke mot KILs unge, tekniske og litt lette lag?

- [i]De fleste forventer at SIF skal rykke opp til eliteserien så det er klart det er et bra lag. De er godt besatt på alle plasser, og er et duell-lag. Heldigvis er Flo skadet, men det er klart at de fortsatt har fysikk og luftstyrke i laget.[/i]

Strømsgodset har i det siste slitt litt, men gjorde en fin kamp med 4-0 borte mot Haugesund i helgen. Hvilket kampbilde ser du for deg?

- [i]Selv om de har hatt problemer i det siste har de har vært gode på bortebane. Jeg regner med at de kommer til å ha ballen mye, men det er også mulig at de vil legge seg i en 4-5-1 og satse på kontringer. De har vel en viss respekt for oss etter det vi har fått til i det siste. For oss er serien viktigst så vi kan slippe oss løs og spille med lave skuldre. Det blir spennende å se hvordan det går, og det blir spennende å se hvilke av våre spillere som står frem i en kamp mot en såpass god motstander. Dette blir som en liten tentamen for mange av våre gutter[/i], avslutter Birkely.

I og med Ollies røde kort mot Tynset må KIL gjøre en forandring på laget. Severeide går inn på venstre back og Fremming flyttes over til høyre. Da blir laget slik (4-4-2):

Eriksen – Severeide, Ryen, Nyberg, Fremming – Brodtkorb, Stormoen, Sørlien, Olausson – Berg, Byfuglien.


Publisert: 2002-06-11 17:22:45
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor