Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Keepertalent
Søndag fylte Fredrik Eriksen 19 år, mandag spiller han nok en B-kamp for KIL.
 

Unggutten som kom til KIL fra Tune i Østfold har hittil i år vist solide takter på KILs nest beste lag. Kanskje noe av forklaringen ligger i alle treningskampene han, i Ole Arvid Langnes sitt skadefravær, spilte i vinter.

-Det var artig å spille treningskampene i vinter. Jeg følte at det gikk bedre for hver kamp. Når du får så mange kamper så blir det til at man tørr prøve mer og mer. Timingen blir bedre ettersom man venner seg til tempoet.

Eriksen, som selvfølgelig har ambisjoner om å bli best mulig, er realistisk i forhold til førstekeeperplassen i KIL.

-I år håper jeg at jeg kan få et par tre kamper. Jeg vil selvsagt spille. Jeg har aldri sitti på benken før, men tar det som en del av læringa i KIL. Nå må jeg bare ta det som det kommer.

Men hva hvis Langnes mot formodning skulle bli skadet eller solgt....NÅ!! Føler han seg da god nok til å ta over førstekeeperplassen?

-Etter den utviklinga jeg hadde i vinter så må svaret bli ja. Jeg tror jeg ville klare meg bra, men problemet vil være å holde et jevnt høyt nivå, slik som Langnes gjør. Jeg ville nok også blitt litt nervøs, men jeg spilte såpass mye i vinter så noe sjokk ville det ikke bli.

Eriksen trives også godt på B-laget.
-Selv om motstanderne var bedre, og alt gikk mye fortere i vinter så er det gøy på B-laget nå. Vi vinner kamper og samholdet og tonen i laget er kjempegod, avslutter KILs keepertalent.
Publisert: 2001-05-20 23:41:55
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor