Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Gammel traver til KIL?
Tidligere KIL-gutt Pål Håpnes kan bli KIL spiller igjen  

Pål, som for tiden er å finne i Bryne, har takket ja til jobb ved NTG Kongsvinger. Problemet til Pål er at han har kontrakt med Bryne ut sesongen. Med andre ord kan han ikke bli KIL spiller før i november hvis ikke Bryne lar ham gå før kontrakten utløper.

KIL er selvsagt interessert i Håpnes og Kenneth Rosèn har vært i dialog med Bryne. Bryne ønsker seg en erstatter før de vil slippe Håpnes. I tillegg ønsker de pr dags dato at Pål bare skal trene med KIL for å holde seg i form. Med en slik løsning håper Bryne å kunne hente Pål til Jæren hvis de får skader.

Håpnes skal begynne i sin nye jobb i Kongsvinger 1. august og nå håper KIL at Bryne bestemmer seg hva de vil gjøre i løpet av et par uker.

Men, det er flere brikker enn dette som skal falle på plass. I og med at Pål skal jobbe på NTG må KIL og NTG komme til en ordning slik at Håpnes kan få fri til treninger og kamper.

Pål, som fra før av har over 100 kamper for KIL, har lyst til å spille for KIL, men med en lang karriere bak seg er ikke det førsteprioritet.

- [i]Jeg reiser til Kongsvinger først og fremst på grunn av jobbmuligheten på NTG. En slik sjanse er det ikke sikkert jeg får igjen, derfor føler jeg at det er riktig å forlate Bryne nå, selv om det kan medføre at fotballkarrieren er slutt. Hvis alle brikkene faller på plass så har jeg ingenting imot å spille for KIL[/i], sier Pål til KIL.no.

Hva så hvis Bryne ikke slipper Håpnes?

- [i]Hvis Bryne ikke slipper meg er jeg ikke aktuell for KIL før neste sesong, og det vil jeg ikke ta noe stilling til akkurat nå. Kroppen fungerer fint og jeg kan spille noen år til, og uansett så synes jeg fortsatt det er gøy med fotball og det er ikke meg imot å hjelpe KIL. Hvis alt annet rundt faller på plass og jeg kan spille for KIL, så gjerne for meg,[/i] avslutter alltid blide Håpnes.


Publisert: 2002-07-02 19:21:41
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor