Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Hjemmetap
KIL tapte lørdag 0-1 mot Lyn2.  

Det var en stusslig kamp mot andrelaget til Lyn. Motstanderen stilte med mange urutinerte spillere, mens vi mønstret de samme elleve som hadde en flott kamp sist helg. Vi åpnet bra, og vartet opp med noen angrep tidlig i kampen som ble avsluttet litt svakt. Det virket som KIL-spillerne bare trengte å justere siktet for å få det første målet.

Etterhvert som vi misset våre sjanser datt tempoet ned til middels ferie-fotball. Lyn-spillerne fikk litt bedre selvtillit, og initiativet jevnet seg ut. Lyn scoret da KIL-forsvaret skulle skjerme en ball tilbake til keeper. Lyn-spissen var frekk, snappet ballen og banket den inn målet. Svakt forsvarsspill av KIL.

Etter dette og utover i andre omgang spilte Lyn defensivt. Vi lempet baller fremover, men klarte ikke å skape gode nok sjanser til å putte. Nærmest var Ollie, som på slutten av kampen lobbet ballen over keeper, men den ble reddet på streken.


For fakta - se kamper


Publisert: 2002-07-13 21:27:08
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor