Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Ny 3-0 seier
KILs unggutter vartet opp med årsbeste og rundspilte Kjelsås i en omgang.
 

Kampen åpnet med en halvsjanse til hvert av lagene. KIL var farlige på en corner og Kjelsås skapte trøbbel på en lobb-heading, men Langnes vartet opp med en fin redning.

Etter et kvarter klarte hjemmelaget endelig å kombinere langs bakken. Da ble det et fint angrep som endte med at Gullerud dro seg fri inne i boksen. Desverre gikk skuddet utenfor.

Mot halvtimen hadde KIL ballen mest, og presterte noen gode angrep, uten at det ble farlige avslutninger av det. Kjelsås, som prøvde med lange baller og gjennomløpninger, var ufarlige. Det som kom av baller ble headet ut av forsvaret eller plukket av Langnes.

Stormoen slo en glimrende gjennombruddspassning til Brodtkorb, som headet over keeper, men en Kjelsåsspiller reddet før ballen gikk over streken.

Etter den påfølgende corneren kom dagens lengste angrep. KIL bet seg fast rundt Kjelsås sin sekstenmeter. Det hele endte med et frispark fra 22 meter. Gullerud gjorde seg klar, og banket ballen knallhardt i keeperhjørnet.

Mot slutten av omgangen hadde Kjelsås ingenting å by på. KIL etablerte seg skikkelig på bortelagets banehalvdel. Den største muligheten ble skapt da Brodtkorb og Karim kombinerte fint på høyresiden. Desverre så ble det bare corner ut av det.

Hjemmelaget åpnet best i annen omgang. Noen cornere og skudd ble det, men Kjelsås ryddet opp. Gutta klarte å holde ballen mer på bakken og gjestene ble løpende i mellom.

Etter en times spill stjal Ollie ballen fra Kjelsåsbacken. Han forserte til linja og la ut til Vaadal. Midtstopperens skudd ble reddet, og Kjelsåsgutta var først på returen.

Raabe var fint fremme og pirket et langt gjennomspill inn til keeper før det var Berg-show igjen. Kristian, som kom inn for Brodtkorb etter 58 minutter, brukte som vanlig bare tolv minutter på å score. Han kriget seg igjennom i midten og skuddet snek seg under Albertsen i Kjelsåsmålet.

-Det var det jeg sa etter sist kamp. Nei, det var to jeg skulle score ja. Jeg burde hatt en til. Generelt så syns jeg det gikk tyngre nå enn sist, sa Berg etter kampen.
-Der ser du, overskuddet er borte etter en halv kamp, repliserte Straumbotn.

Etter 2-0 scoringen fortsatte KIL å dominere kampen. De unge midtbanespillerne holdt ballen langs bakken, og rundspilte Kjelsås. Sørlien var en av de som dominerte midtbanen totalt i annen omgang.

-Jeg var lite med i førsten. Ballen gikk som forventet mye over hodene våre. Ettersom kampen fikk satt seg kom jeg mer med. Vi klarte å holde på ballen og hadde bra kontroll. Vi spilte dem ut, sa Sørlien i garderoben.

Etter 75 minutter ga dominansen nok en gang uttelling. Nystuen slo en passning i verdensklasse, og Gullerud var igjennom. Han dro av backen, og banket ballen inn fra kort hold: 3-0.

-Verdensklasse er vel å ta i, men jeg fikk da snubla ballen over ti´n. Generelt sett så syns jeg jeg var elendig i første omgang, men jeg spilte meg opp i andre. Da var hele midtbana god, sa Nystuen.

Alt i alt var dette en kamp KIL tok over mer og mer. Annen omgang var årsbest med mye fint spill. Rett og slett en bunnsolid omgang av hjemmelaget.
Spillende hjelptrener Ole Einar Martinsen var også fornøyd etter kampen.

-Åpningene er alltid tøffe med mye gi og ta, men vi gjør en kjempejobb og vinner sinnsykt mye dueller. Deilig med to 3-0 seiere og tre kamper på rad hvor vi holder nullen.

For fakta: Se kamper


Publisert: 2001-05-24 21:39:54
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor