Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Kjempet og vant
KIL lå under 0-1, men snudde kampen og vant til slutt 2-1 mot Stabæk 2.  

Andrelaget til Stabæk stilte med noen rutinerte tippeligaspillere, blant annet Rotevatn, Skistad og Michelsen. Motstanderne var dermed godt besatt, og det virket kanskje mer motiverende enn mot Lyn-juniorene sist, for innsatsen her var betydelig bedre. Vi hadde Langnes og Stormoen tilbake etter skader, og Stian Davidsen debuterte som høyreback.

Første omgang var jevnspilt, der sjansene var jevnt fordelt. Det var Stabæk som etterhvert fikk de feteste sjansene, og de tok fortjent ledelsen rett etter at de hadde hatt et par skudd i stengene. Målet kom som en reprise fra forrige kamp. Midtstopperne og keeper kommuniserte dårlig på et gjennomspill, spissen til Stabæk snappet ballen rett foran Langnes, gikk rundt og la den i tomt mål. Dårlig forsvarsarbeid av KIL ved anledningen.

KIL kom raskt tilbake og utlignet på neste angrep. Brodtkorb kjempet seg forbi sin back og løp inn i feltet alene mot keeper. Vinkelen ble skrå, og Are la en nydelig 45-graders pasning ut til Stormoen, som presset skuddet ned og satte ballen i mål. Et glimrende angrep av KIL, og spesielt en god prestasjon fra Brodtkorb.

Utover i kampen ble vi mer defensive og spilte med kun én spiss. Angrepene til Stabæk ble derfor litt mindre farlige, mens våre angrep ble litt færre. Mens kampen sto og vippet i 2. omgang, rullet vi opp et flott angrep, der Fremming la inn fra høyresiden til Brodtkorb, som nikket ballen hardt i mål.

Vi klarte å snu 0-1 til seier.

Mot slutten av andre omgang spilte vi klokt defensivt og fikk noen farlige kontringer. Stormoen fikk en enorm sjanse kvarteret før slutt, men selv om skuddet strøk stanga klarte vi å holde ledelsen til fløyta gikk.

Tre poeng gir oss en stor luke nedover på tabellen, så det var gledelig med en seier etter ferien. Alle gutta jobbet hardt for poengene. Nykommer Davidsen fikk en god start i KIL. Han gjorde en god jobb sammen med resten av den bakre fireren, og tok noen raid nedover høyresiden når muligheten var der.


For fakta: se kamper


Publisert: 2002-08-05 21:52:43
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor