Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Kjempet i senk
Elverum klarte å kjempe seg til tre poeng mot et KIL preget av høstfarger  

Nok en gang gikk KIL på tap mot antatt dårligere lag etter en fin hjemmekamp. Alle visste at det ville bli knokkel mot Elverum, og det ble det.

Dessverre var det hjemmelagets spillere som gikk på banen med størst dødsforakt. Elverum hadde et par sjanser i førsten, men så tok KIL over styringa.

Frem mot pause ble det produsert flere store sjanser, men gutta klarte ikke å putte. Dommeren bidro heller ikke til KILs fordel denne lørdagen.

Han var tydeligvis glad i å dele ut kort og ga seg ikke før sju gule var delt ut. Hjemmelagets knallharde taklinger fikk passere mens KIL ble hardt straffet. Seks av kortene gikk til KIL. Fremming fikk to av dem, for taklinger som riktignok var på kanten, og måtte forlate banen allerede etter en halv time.

I annen omgang var det KILs ti spillere som sto for sjanseproduksjonen, men som i første var det stolpe ut. Elverum ville mest i banespillet mens tekniske KIL gutter prøvde å spille hjemmelaget ut. Det var tydeligvis ikke rett medisin i en typisk tøff kamp.

Elverum hadde kun en sjanse i annen omgang før ballen smalt i stolpen i det 82. minutt. Returen ble satt i åpent mål og det holdt til 3 poeng for hjemmelaget.

For fakta, se kamper


Publisert: 2002-09-01 16:20:59
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor