Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Uavgjort
KIL gutta kjempet som helter og var bare tre minutter fra seier mot Follo lørdag  


Nystuen var god som midstopper.
- Men det er artigere å spille på midten, sa han etter kampen.
KIL fikk ingen god start i regnværet mot Follo. Allerede før start måtte det skadeskutte og karantene rammede hjemmelaget gjøre endringer. Stian Davidsen fikk problemer med en strekk i låret på oppvarmingen, og Kjetil Byfuglien måtte ta en uvant backplass fra start.

Follo tok tak i kampen og hadde sin første sjanse etter fem minutter. Langnes reddet fint. Fem minutter senere sørget en misforståelse i de bakre rekker for at ballen spratt på KILs tverrligger.

KIL klarte ikke å holde i ballen og fikk ikke til noe spill i det hele tatt. Bedre ble det ikke da Ryen ble utvist for holding som sistemann etter 16 minutter.

Nystuen ble flyttet ned som midtstopper og løste den oppgaven på en flott måte resten av kampen.

Frem mot halvtimen styrte Follo alt og KIL hadde nok med å måke ballen unna. Ole Arvid Langnes i KIL målet sto som en vegg og nektet bortelaget scoring. KILs første skudd på mål kom etter 31 minutter ved Olausson.

Etter dette reddet Langnes igjen glimrende ved et par anledninger før KIL fikk sin første skikkelige sjanse. Dessverre spratt ballen på feil side av stopen etter litt klabb og babb inne i feltet.

Dommeren satte også stt preg på omgangen. Spesielt mot slutten var det merkelig dømming og det var bare kurvene som manglet for at vi skulle få en skikkelig basketkamp.

Midt i en periode med drøssevis av uforståelige frispark til Follo kontret KIL. Berg kom alene med Glenn Arne Hansen, men en fin benparade nektet KIL spissen scoring.

Annen omgang startet med Follo i førersetet, men heldigvis skapte de langt mindre enn i første omgang.

Etter en times spill kastet Håpnes til Felic som forserte nedover linja. Han la perfekt tilbake til Stormoen som kom på løp bakfra. Harald, som var en av KILs beste i dag, gjorde heller ingen feil og satte ballen kontant i mål, og KIL tok en noe ufortjent 1-0 ledelse.

Like etterpå kunne KIL fått en billig straffe da Berg gikk i bakken, men dommeren var ikke i det gavemilde hjørnet.

Nå jevnet kampen seg ut og begge lag skapte sjanser. Olausson skøyt utenfor, Follo headet i stolpen, Langnes plukket ned innlegg og Olausson satte ballen rett på keeper fra svært skrått hold to ganger.

Like før full tid gjorde KILs bestemann Langnes en fantastisk reaksjonsredning. Returen ble ikke skikkelig klarert og ballen ble skutt via en KIL spiller og i mål: 1-1.

Skikkelig bittert etter en heroisk forsvarskamp av KIL laget.

KIL trener Kenneth Rosèn oppsummerte kampen slik:

- [i]Utvisningen var 5-6 meter offside. Den, og kampledelsen resten av oppgjøret, preger naturligvis kampen. Vi har fem ordinære spillere ute i dag, og det må vi ta med i betraktningen. Det vi så i dag var veldig sterkt av laget. Gutta viste glimrende moral gjennom nitti minutter.
[/i]
Harald var igjen god og sendte KIL i ledelsen. - Uansett kampbilde så var dette bittert, sa Harald etter kampen.

Ryen ble utvist etter 16 minutter. - Fem meter offside først, mente Rosèn


Publisert: 2002-09-07 15:51:47
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor