Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Planer fremover
Hva står på plakaten utover høsten? Olav Nysæter forteller.  

Aller først: Hvordan skal vi oppsummere sesongen til KIL så langt?

- Vi håpet før sesongen på å kjempe i toppen og er ikke fornøyd med å ligge midt på tabellen som i dag. Men vi har et ungt lag, og jeg vil si at de mange skadene er årsaken til at sesongen ble vanskelig, sier KIL-formann Olav Nysæter.

- Vi er avhengig av de rutinerte spillerne, noe jojo-resultatene viser. Vi viser et potensiale når vi slår gode og spillende lag som Fredrikstad. Mot mer fysiske lag har vi ofte kommet til kort.


Hvis vi ser litt fremover - Er det realistisk at vi kommer kjapt tilbake til 1. divisjon?

- For å komme sterkt tilbake må vi først legge gamle ting bak oss. Det tar dessverre tid, og vi har fortsatt noe igjen før alt er i orden med økonomien. Det sliter på organisasjonen når vi bruker mye energi på å betale på gammel gjeld. Mye er gjort, men det er igjen noen regninger som må betales.

- Samtidig satser vi på å bygge opp noen nye inntektskilder. Vi har for eksempel overtatt driften av en café i Kongsvinger, i tillegg til driften av Bingoen. Det er fortsatt investorer som vurderer å engasjere seg i KIL, men vi har mer ryddearbeid igjen før det blir aktuelt.


Har klubben noen andre planer?

- Vi har tatt opp igjen tråden med nytt næringsbygg og tribune der hvor ståtribunen på Gjemselund er i dag. Dette er noe vi jobber med på sikt, men det kan faktisk bli en realitet om noen år. Hvis prosjektet realiseres vil det utvikle klubben videre.


Kenneth Rosen har antydet at KIL-stallen for 2003 vil være litt eldre enn i dag. Hva er planene?

- Først vil vi diskutere nye kontrakter med en del av spillerne på laget med kontrakter som går ut etter sesongen. Det vil skje i løpet av neste uke, og jeg håper våre beste spillere satser videre. Kai Olav Ryen har spilt meget godt denne sesongen, og vi har allerede sikret at han fortsetter på laget. Det er tippeligalag som har vist interesse for Kai Olav, og dersom interessen blir konkret og en toppklubb kommer med et bud til markedspris, vil vi ikke stå i veien. Men inntil videre er vi glade for at han fortsetter hos oss.

- Det er riktig at vi ønsker flere etablerte spillere på laget neste år. Vi har en liste med navn på spillere vi ønsker til KIL, og vi har snakket med noen spillere og klubber. Vi har kontaktet Kent Karlsen i Åsane med tanke på neste sesong. Han er fra Sørumsand og har tidligere spilt i Ham-Kam, VIF og Luton. Vi vil også ha de tidligere KIL-spillerne Øivind Berg og Jim Roger Veland fra Sander. I tillegg har vi noen andre navn som er aktuelle.


Det er jo viktig for alle lag å hente talenter eller utvikle talenter fra eget distrikt. Hva gjør KIL?

- Vi gir tilbud til NTG om at våre A-lagsspillere kan være lærere der. Dessuten skal vi gi våre naboklubber en ´transferliste´ med spillere som ikke får tilbud om kontrakt med A-laget vårt. Dette er talentarbeid ved at spillerne kan fortsette sin utvikling hos et annet lag i distriktet om det ikke er plass i A-stallen til KIL.

- Vi ønsker også å samarbeide med lagene i distriktet om talenter på 15-17 år. Planen er at de beste i denne aldersgruppen skal få trene med KIL med jevne mellomrom. Spillerne kan selvfølgelig fortsette i egen klubb så lenge de ønsker, men talentene kan få ekstra inspirasjon ved å trene med et litt bedre lag. Disse prosjektet vil vi iverksette i år, forteller Olav Nysæter.Publisert: 2002-09-19 15:44:54
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor