Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Langnes skadet
Ole Arvid Langnes røk akillessenen i dagens kamp.  

Keeper Ole Arvid Langnes, som har stått i mål alle kampene denne sesongen, ble skadet i dagens kamp mot Skeid. Langnes skal til undersøkelse på Kongsvinger sykehus i kveld, men mye tyder på at skaden er alvorlig.

En slik skade betyr vanligvis seks uker med gipset fot og en periode opptrening etter det. Dermed kan Ole Arvid Langnes være ute til et stykke ut i høstsesongen.

Med Langnes skadet har KIL bare Fredrik Eriksen som seniorkeeper. Eriksen er 19 år, og debuterte som innbytter i dagens kamp. Keepersituasjonen vil bli diskutert i KIL de neste dagene, men vi har allerede en kommentar fra keepertrener Svein Ystenes.

- Dette kom meget ubeleilig, og er veldig kjedelig for Ole Arvid. Hvis det viser seg at skaden er så alvorlig som vi frykter, kan det selvfølgelig bli aktuelt å leie en erstatter. En god keeper som Langnes betyr 12 til 14 poeng på en sesong i forhold til en middels god keeper. Hvis han nå mister mye av sesongen er det en klar svekkelse for laget, sier Ystenes.

Han mener andrekeeper Fredrik Eriksen kan gjøre en god jobb i målet, men tror det er tidlig for Eriksen å få ansvaret i en lang periode dersom KIL skal ha ambisjoner om å kjempe på øvre halvdel i 1. divisjon.


Publisert: 2001-05-27 23:19:22
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor