Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Kjetil på topp
Kjetil Byfuglien er tilbake på laget mot Eidsvoll lørdag  

KIL stiller i en 4-4-2 formasjon da de entrer Gjemselund lørdag klokken 16.00. I mål finner vi Ole Arvid Langnes.

Ollie har blitt kvitt streptokokkene og danner midstopperparet sammen med Ryen. Molnberg holder plassen som høyreback mens Håpnes stiller opp på motsatt side.

På midten blir det flankeplasser på Olausson og Brodtkorb. Stormoen er selvskreven sentralt. I tillegg får en glad Espen Nystuen spille på favorittplassen ved siden av Stormoen.

På topp kommer Kjetil Byfuglien og Dinko Felic til å gjøre alt for å få ballen i mål. Kristian Berg er satt på benken etter nakkeproblemer og en ikke alt for god kamp for 2. laget mot LSK.

Sammen med Berg på benken finner vi seks andre glade KIL gutter: Fremming, Tråstadkjølen, Albertsen, Meland, Davidsen og Than Tran.

KILs trener Kenneth Rosèn er optimist før kampen:

- [i]Det er viktig å avslutte sesongen på en skikkelig måte. Vi tapte tre poeng i bortekampen mot Eidsvoll. Vi skal ikke miste seks poeng mot det laget i år. Vi skal ha tre poeng.[/i]


Publisert: 2002-09-27 17:33:05
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor