Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Slik ja
Etter det begredelige tapet sist helg tok gutta en søt hevn borte mot Nybergsund lørdag ettermiddag  

Vi presset på fra start, noe som ga uttelling i form av to tidlige mål signert Kjetil og Are. Sistnevnte scoret på straffe etter at Kai Olav hadde blitt felt.

Kai Olav burde vel strengt tatt ha lagt på til 3-0, og med det punktert kampen midt i 1. omgang etter glimrende forarbeid med en-touch-spill.

Men så skjedde ikke, og det var derfor ekstra surt at Nybergsund reduserte til 2-1 like før pause og kom seg inn i kampen igjen.

2. omgang var mye jevnere enn første, noe som var bra for oss forsvarsspillere som holdt på å fryse ihjel de første 45. Ingen av lagene produserte noe særlig med målsjanser og jeg følte at vi hadde full kontroll på kampen.

Ingen stor kamp fra noen av lagene med andre ord, men vi dro hjem med tre velfortjente poeng i sekken.

Kampens morsomste episode sto en hutrende Nybergsundtilhenger iført elgjaktkostyme for, da han mens vi var på veg inn på banen til 2. omgang skreik til Ollie: "Det er vel ikke akkurat som å spille på verdenslaget detta her, Ollie!"

Espen


Publisert: 2002-10-05 18:26:50
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor