Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Poengdeling mot Sprint/Jeløy
KIL spilte 0-0 mot Sprint/Jeløy i en relativt kjedelig kamp i høstkulda.  

Det var kaldt og surt på Gjemselund, og blant både tilskuere og spillere var det nok flere som kunne tenkt seg å trekke inn i Kongsvingerhallen. Imidlertid er det jo slik at fotball bør spilles på gress, og slik ble det.

KIL kom best i gang mot et Sprint/Jeløy-lag som trengte poeng for å komme seg ut av bunnstriden. Det virket imidlertid ikke som om de hadde lyst på mer enn et, for de hadde nærmest konstant 10 mann bak ballen.

Dette førte til at det ikke ble skapt voldsomt mange sjanser. KIL stanget mot forsvarsmuren, de gangene det ble skapt noen halvsjanser, var det når gutta kom rundt på kantene. Bakover på banen hadde Espen og Kai Olav full kontroll de få gangene gjestene dristet seg framover.

Kampens største sjanse kom i andre omgang da innbytter David Molnberg kom seg gjennom på venstrekanten. Avslutningen ble dessverre litt for dårlig og gikk rett på keeper.

Det ble aldri noen stor kamp. Lars Erik jobbet og sleit på midten og var etter redaksjonens mening banens beste. For KIL-gutta sin del bar det hele preg av at de ikke hadde så mye å spille for.

Ollie tok farvel med Gjemselundpublikumet i skinnjakke. Han var utestengt på grunn av gule kort. Vi benytter sjansen til å takke Ollie for hans fantastsiske innsats for KIL. Vi kommer til å savne deg!

Se kamper for kampfakta


Publisert: 2002-10-14 15:14:11
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor