Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Juleprat
Vi har tatt en prat med KILs styreleder Olav Nysæter om trenere, spillere og økonomi  

KIL har etter Rosèns avgang fått på plass en hovedtrener. Noen hjelpetrener er enda ikke ansatt, men Olav er fornøyd med situasjonen på trenersiden.

- [i]Vi er veldig fornøyd med å ha fått på plass Vegard Skogheim som hovedtrener. Vi jobber også med hjelpetrener, men det er ikke prioritert for øyeblikket.

Skogheim er en type som vi tror er gull verdt for våre yngre spillere. Han er entusiastisk, har fotballbakgrunn, proffbakgrunn i tillegg til at han ønsker å satse som fotballtrener. I og med at KIL er den første klubben hvor han får gjøre det på heltid er han kjempemotivert.

Vegard har tenkt å pendle fra Hamar for å trene gutta våre inn i en 4-3-3 formasjon. Akkurat nå jobber vi derfor med å få tak i spillere som kan passe inn i det systemet Vegard ønsker å spille,[/i] sier KILs styreleder.

Når det gjelder høstens spillerjakt har den så langt ikke gitt de store resultatene. KIL klarte ikke å lure Kent Karlsen eller Vidar Evensen til klubben, men Nysæter ser ikke mørkt på situasjonen.

- [i]Vi jobber med flere spillere nå. Selvsagt prøver vi å få til en avtale med Hai om neste sesong. Selv om det ikke ser lyst ut jobber vi også mot NTG for å få til avtaler som Pål Håpnes kan leve med i forhold til hans rolle som ansatt der.

Vi venter også på Espen Nystuen. Han har trent med Sogndal nå, men vil trolig signere for KIL med det første. Klubben og Espen er for så vidt enige så vi kommer snart til å be unge herr Nystuen om å skrive under. Fra fjorårets stall venter vi også på Dinko Felic og Jørgen Albertsen. De skal svare oss før jul.

Når det gjelder nye spillere er 26-åringene Chris Twiddy og Stian Tommassen, som var på Gjemselund torsdag, aktuelle sammen med Patrick Holtet og en spiller fra Lyn. Andre, mindre kjente navn, vil også dukke opp på trening fremover,[/i] sier Olav.

Det tristeste i KIL de siste sesongen har nesten vært økonomien. I fjor holdt klubben på å gå konkurs, men ble reddet etter folkeaksjon og avtale om gjeldssanering med kreditorene. Hvordan ser det ut nå?

- [i]Økonomien er en tragedie. Vi har jo fortsatt gammel langsiktig gjeld og holder på med sanering. I tillegg har vi kortsiktig gjeld som vi må bruke litt tid på å innfri. Kreditorene vil få alt, men vi må gjøre avtaler med den enkelte om nye forfallsdatoer, i og med at likviditeten er dårlig nå. Gutta fikk ikke feriepengene sine i slutten av november, men vi lover at de skal få kronene inn på konto før jul.

Det som er positivt er at vi har flyttet KIL Bingo A/S til gågata. Politiet har gitt oss løyve til å drive videre og vi har nå leid ut rettighetene til et selskap i Oslo. Det betyr faste inntekter i fin størrelsesorden i fem år fremover.

Cafedriften var derimot ikke like vellykket og vi hoppet av før det var for sent. Det er vel litt typisk for det året som har gått. Vi har satt i gang mange prosjekter for å få flere ben å stå på, men det har blitt for mye for den organisasjonen vi nå har. Heldigvis har vi fått på plass Jens Njøsen som daglig leder. Han skal jobbe i hvert fall frem til mars i 60% stilling,[/i] avslutter Olav Nysæter.


Publisert: 2002-12-13 17:45:11
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor