Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Stilling ledig som keeper
Er du en keeper med talent, treningsvilje og ambisjoner? Da kan KIL være klubben for deg!  

Synes du dette er morsomt? Det er isåfall fint at du er i godt humør. Vi synes det er mest trist. På hele 90-tallet kunne vi sitte på kontoret og svare på telefonhenvendelser fra en mengde spillere fra Norge og utlandet som ville spille på Gjemselund. Slik er det ikke i dag.

I takt med KILs fall nedover i seriesystemet ser vi også at offerviljen og tælen blant norske keepere har falt. De færreste er nå villige til å jobbe beinhardt for liten belønning. Hvis du allikevel er en av de som har beholdt god gammel kampmoral oppfordrer vi deg til å gi lyd. Nå!

Vi har kun én seniorkeeper i stallen, men skal ha to målvakter i god tid før seriestart. Vi har aktuelle kandidater, men så langt står plassen åpen. Ta kontakt hvis du er mannen til å konkurrere med Fredrik Eriksen om en plass på førstelaget!

Vi kan friste med trøye nummer 23.

Fredrik er på vei tilbake fra skade, så det er to av våre yngre målvakter som står i mål på KIL-treningene for tiden. Det er fjorårets tredjekeeper Bjørn Ruud og Stig Atle Lillesveen. Det er mulig en av disse vokter målet i lørdagens treningskamp mot Follo.

Stjernekeeperen Ole Arvid Langnes, som kom tilbake fra skade og holdt nullen i flere kamper sist sesong, spiller neppe for KIL i år. Han satser på å få kontrakt med en klubb høyere opp i seriesystemet. (Gratis tips til klubber i Tippeligaen og Premier League)Publisert: 2003-01-14 14:55:04
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor