Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Rufsete
På en dag med mange bytter og rufsete spill tok gutta sin andre seier søndag  

Kampen mot Strømmen ble preget av at KIL testet mange nye spillere. I første omgang stilte Skogheim med elleve spillere som knapt nok hadde trent sammen.

I annen omgang lignet det noe mer på KILs antatt sterkeste lag, men det var bare tryggheten bakover som ble nevneverdig bedre.

KIL startet med et par farlige sjanser. Thomas Jahr hadde en ball i tverrliggeren før Strømmen kom frem på banen for første gang. Det endte med scoring av Martin Eid, og dermed sto det 0-1 etter tre minutter.

Etter et drøyt kvarter fikk Strømmen komme til linja og legge inn. Keeper feilberegnet og Trond Hansen kunne enkelt heade inn 0-2.

KIL var i denne perioden ganske tamme og skapte lite. Det lille som ble skapt var det den svenske prøvespillende venstrekanten Christopher Niklason og høyrekanten Thomas Jahr som sto for. Spesielt Thomas hadde en finger med i det meste som skjedde.

Og det var nettopp Thomas Jahr som la inn til KILs første scoring. Stormoen bredsidet det fine innlegget enkelt i mål: 1-2.

Like etter kom innlegget fra Niklason på venstrekanten, og da Fremming fikk stå helt alene headet han enkelt inn 2-2.

Nå var det spilt rundt en halvtime og det så ut til at KIL skulle ta føringen i kampen, men Strømmen var effektive i dag. 2-3 kom etter et skudd fra skrå vinkel.

Heldigvis klarte KIL å komme tilbake før pause. Kjetil Byfuglien slo corneren og Stormoen kunne utnytte svakt forsvarsspill og sette nok en ball i nettet.

Dermed ruslet lagene til pause med 3-3, vel vitende om at dette absolutt ikke hadde vært en oppvisning i defensivt spill.

I annen omgang var det et annet KIL lag på banen. Sju bytter i pause brakte mer defensiv trygghet inn i laget. Strømmen kom knapt til målsjanser i annen omgang, og hjemmelaget hadde god kontroll.

Offensivt ble det derimot ikke skapt mye i forhold til hvor god kontroll KIL hadde. Ikke før en drøy times spill klarte gutta å sette ballen i mål.

Dinko Felic ble dratt ned inne i feltet og Byfuglien satte straffen i mål, og KIL tok ledelsen for første gang i kampen.

Seieren virket trygg, og all tvil ble feid til side da Stormoen satte inn sitt tredje fem minutter før slutt.
Dermed vant KIL 5-3 i en rotete kamp.

- [i]Artig å score tre mål, selv om kampen ikke var all verden. Med så mange nye og alle byttene så må det bli slik. Det er fortsatt tidlig og bare vår andre kamp så dette er helt greit[/i], sa Harald etter kampen.

Lars Erik Fremming som fikk spille sentral midtbane i dag mente dette:
- [i]Jeg hang utrolig lenge i lufta på scoringa![/i]

KILs trenerduo, Vegard Skogheim og Rune Sønsterudbråten var skjønt enige om at dette ikke var noen stor kamp:
- [i]I første omgang var vi rufsete bakover og greie fremover, mens det i annen omgang ble trygt bakover, men vi burde skapt mer fremover. Men, med så mange som knapt har trent sammen og sju bytter i pausa kan vi ikke vente annet.[/i]

Fakta
KIL-Strømmen 5-3 (3-3)
150 tilskuere
0-1 Martin Eid (3)
0-2 Trond Hansen (18)
1-2 Harald Stormoen (28)
2-2 Lars Erik Fremming (31)
2-3 (38)
3-3 Harald Stormoen (41)
4-3 Kjetil Byfuglien (straffe 68)
5-3 Harald Stormoen (86)

KILs lag (4-3-3)

Marcus Niklason (Erik Smokvina fra 45)
Torkel Ristebråten
Babs (Kai Olav Ryen fra 45)
Jørgen Albertsen (David Molnberg fra 45)
Kjetil Byfuglien
Sindre Jordanger (Håkon Wibe-Lund fra 45)
Lars Erik Fremming
Harald Stormoen
Thomas Jahr (Paul Olausson fra 45)
Kim Roger Strand (Dinko Felic fra 45)
Christopher Niklason (Patrick Holtet fra 45)
Publisert: 2003-02-02 19:30:44
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor