Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Solid
Spesielt forsvaret imponerte mot førstedivisjonslaget Skeid søndag  

Kampen i Kongsvingerhallen startet ikke som noe fyrverkeri. De første minuttene var det jevnt, men så tok Skeid litt over, og skapte noen farlige sjanser.

To ganger måtte KIL keeper Erik Smokvina hente redninger på øverste hylle for å hindre Oslo laget i å score. Keeperen leverte totalt sett en imponerende kamp.

KIL skapte nesten ingenting den første halve timen, men da klokka passerte 30 minutter tok hjemmelaget kommandoen. Fremming hadde et farlig skudd og Nystuen hadde to farlige headinger etter corner, men mål ble det ikke. Gutta hadde ballen mye, men klarte ikke å skape veldig mye foran Skeids mål.

I annen omgang tok KIL føringen fra start. Blant annet Olausson hadde flere gode forsøk, men som i første omgang ble det ikke skapt all verden. Skeid hadde store problemer med et bunnsolid KIL forsvar og skapte ingenting.

Kampen største sjanse kom etter en drøy times spill. Svenske Niklasson kranglet til seg ballen og Twiddy spilte Nystuen fri på åtte meter. Dessverre klarte ikke Nystuen å få ballen forbi Skeids keeper.

Mot slutten skapte KIL noen halvsjanser mens Skeid fortsatte å skape ingenting. Men mål ble det ikke i dag. Dermed måtte gutta, til tross for at de hadde vært best, rusle av banen med 0-0 i målprotokollen.

Kampen ble som sagt ikke noe fyrverkeri, men det er kanskje ikke så rart med tanke på at dette var ukas ellevte økt. Kort sagt kan vi si at keeperen og forsvaret var meget solide, midtbanen bra og angrepet litt tamt i dag. Helheten ble et solid inntrykk mot et Skeid lag som nok må kjempe for å holde plassen i førstedivisjon.

KILs hjelpetrener Rune Sønsterudbråten hadde 8-3 i målsjanser til KIL og oppsummerte slik:

- De første tretti minuttene var dårlige, men etter det vant vi andreballene og nektet Skeid sjanser.

Fakta:
KIL – Skeid 0-0 (0-0)

KILs lag (4-3-3)
Smokvina
Ristebråten
Molnberg
Ryen
Byfuglien
Stormoen
Fremming (Severeide fra 67)
Nystuen
Jahr (Niklasson fra 58)
Twiddy (Felic fra 77)
Olausson (Strand fra 82)


Publisert: 2003-02-09 19:11:47
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor