Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Tamt
Det ble ingen festforestilling mot Lørenskog søndag  

KIL måtte gå slukøret i garderoben med årets første tap søndag ettermiddag. Lørenskog, som rykket ned fra 1. divisjon i fjor, ble for sterke.

Kampen startet jevnt og med forholdsvis godt tempo. De store sjansene uteble og ingen av lagene klarte å varte opp med gode angrep.

Men etter et drøyt kvarter tok Paul Olausson ansvar. Han driblet seg inn i Lørenskogs sekstenmeter og ble felt. Kjetil Byfuglien satte straffen sikkert i mål og glade KIL gutter ledet 1-0.

Olausson hadde et godt skuddforsøk like etter og det så ut til at KIL skulle ta initiativet. Men det varte ikke lenge. Da klokka passerte 22 minutter bredsidet Lørenskogs Kenneth Borgen et frispark fra atten meter inn i keeperhjørnet, og det sto 1-1.

Rundt halvtimen hadde KIL sin beste periode i omgangen. Ryen hadde en heading, Olauuson skøyt over og Nystuens skudd ble reddet etter fint veggspill.

I det alle gjorde seg klare for pause klinte Ola Bagger Skar til fra 35 meter. Ballen gikk i bue mot KILs mål. Keeper Smokvina burde hatt kontroll men klarte å fomle den høye ballen i mål. Dermed sto det 1-2 til pause.

Smokvina som imponerte stort mot Skeid sist måtte søndag ta de to første målene på sin kappe. Ikke nok med det, men han dro også på seg en strekk og ble byttet med Marcus Niklasson ved pause.

Annen omgang startet bra for KIL sin del og etter 54 minutter kom utligningen. Dagens flotteste angrep startet med god kjemping av Thanh Tran og Fremming på midten. Tran sendte ballen frem til Byfuglien som avanserte, og spilte Olausson kjapt igjennom. Paul gjorde ingen feil og satte ballen i mål: 2-2.

KIL var inne i kampen igjen, men klarte ikke å få noe overtak. I stedet var det Lørenskog som satte KIL forsvaret under press. Til slutt kunne ikke gutta stå i mot lenger og en feilpasning av Molnberg fikk konsekvenser. Truls Hauge ble spilt igjennom og satte inn seiersmålet.

KIL hadde en stor sjanse til å utligne, men Leif Harboe Ree var glimrende nede på Ryens knallharde heading. Dermed ble det årets første tap for KIL gutta. To av de røde utmerket seg positivt i dag: Ryen og Byfuglien.

KILs hjelpetrener Rune Sønsterudbråten hadde 7-7 i målsjanser, men kunne med god samvittighet slå fast at dette ikke var noen stor fotballkamp. Vegard Skogheim var enig, men ikke direkte misfornøyd:

- Vi har liksom bare ett gir så det er tydelig at treningsmengden sitter i beina på gutta. Når vi får roet oss litt har vi mer å gå på, og det er lenge igjen til seriestart. Vi spiller godt under pari, men henger bra med mot et lag som i fjor rykket ned, så det er ikke så ille, sa Skogheim etter kampen.

Fakta
KIL- Lørenskog 2-3 (1-2)
1-0 Byfuglien (str. 20)
1-1 Borgen (22)
1-2 Skar (45)
2-2 Olausson (54)
2-3 Hauge (69)

KILs lag (4-3-3)
Smokvina (M. Niklasson fra 45)
Ristebråten
Molnberg
Ryen
Byfuglien
Fremming
T. Tran
Nystuen
Olausson
Felic (C. Niklasson fra 66)
Holtet


Publisert: 2003-02-16 18:32:03
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor