Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Seier mot Sørumsand
Mens A-laget hadde frihelg, vant juniorlaget 2-1 mot Sørumsands 3. divisjonslag.  

Ved pause ledet Sørumsand fortjent 1-0, vi ante imidlertid allerede da at dette kunne gå veien. Det så ut som om gutta fikk tilbake trua etter at Stian Olsen reddet straffe rett før pause. Straffen ble av flere kategorisert som tvilsom, men dette ble ifølge onde tunger kompensert og vel så det ved at dommeren glatt overså at høyreback Mads Martin Torp feide ned to Sørumsandspillere som forsøkte å sette returen i mål.

Etter pause viste gutta hva som bor i dem. Anført av klubbens eneste friske nordlending, Stian Fredriksen, vendte de kampen i løpet av 2. omgangs første 20 minutter. Fredriksen kom stadig på farlige raid nedover sin høyrekant, og utlikningen kom etter at han hadde skrådd innover og skaut med venstrebenet fra rett utenfor 16-meteren. Skuddet, som knapt kan sies å ha vært utagbart, gikk inn bak Sørumsands keeper.

Seiersmålet var det også Fredriksen som lagde. Denne gangen fant han ei lita luke mellom keeper og stanga som han plasserte ballen i.

[i]Jeg er godt fornøyd med andreomgangen. Det er også sterkt å jobbe seg inn igjen i en kamp etter en førsteomgang der vi tapte mange dueller[/i]

sier KIL-trener Johan Hammarström.

Hammarström ser ellers frem mot seriestart. Han er imidlertid usikker på hvor gode de andre lagene i interkretsserien er, og forventer at enkelte lag kan være variable fra gang til gang.

[i]Vår serie har mange gode lag, og i år tror jeg ikke det er noen lag som blir kasteballer i serien. Målet er en plass blant de fem beste, men vi kan ikke gjøre noe med de andre lagenes kvalitet, og så lenge vi spiller opp mot vårt beste kan vi ikke kreve mer.[/i]

KILs juniorlag serieåpner borte mot Vålerenga torsdag 24. april kl. 1830, og KILs supportere i hovedstaden kan jo allerede nå merke seg at kampen går på Bjølsen, rett ved Voldsløkka.

KILs lag:
Stian Olsen
Mads Martin Torp
Bent Roar Ekerhaugen
Terje Ruud
Eirik Kvale
Kjetil Gerhardsen
Fidan Loku
Thomas Bangstad
Tore K. Reiersølmoen
Stian Fredriksen
Ragnar G. Koffeld

Benyttede reserver:
Stian Repshus
Flamur Loku
Gaute Gautestad

Mål for KIL:
Stian Fredriksen 2


Publisert: 2003-03-23 20:54:03
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor