Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Poeng til juniorene
Juniorgutta presterte et kjempecomeback mot VIF torsdag kveld  

Kampen mot VIF på Voldsløkka ble nesten like underholdende som onsdagens kvartfinaler i Champions League. Målorgie og underholdning til siste slutt.

I første omgang fikk KIL kjørt seg skikkelig. I følge rapportene var det bare et lag på banen, og det laget var ikke fra Kongsvinger. Et robust VIF lag styrte det aller meste og gikk til pause med en overlegen 4-1 ledelse. KILs redusering til 1-2 i første omgang var til alt overmål et selvmål.

I annen omgang jobbet KIL seg inn i kampen, og til tross for at VIF var et godt og samspilt lag fikk de ikke til mye mot gutta våre. Men målene lot vente på seg og det så ut til å gå mot et klart tap da klokka passerte 80 minutter.

Til tross for at de lå under 4-1 kjempet KIL på og fikk endelig uttelling da Stian Fredriksen satte inn 2-4 da det gjensto sju minutter. Like etter scoret KILs bestemann Thanh Tran og plutselig var det tent et håp om poeng. Innbytter Kristian Holth tok ansvar og utlignet like før full tid.

Med andre ord en flott opphenting og en sterk prestasjon å score tre mål de siste ti minuttene. Ikke nok med det, men KIL kunne tatt alle poengene, men kjempesjansen på overtid ble ikke omsatt i scoring. Dermed endte det 4-4.

KILs lag (4-3-3): Stian Olsen – Torkel Ristebråten, Terje Ruud, Bent Roar Ekerhaugen, Kjetil Gerhardsen – Sindre Jordanger, Thanh Tran, Tore K. Reiersølmoen – Stian Fredriksen, Jørgen Albertsen, Tor Leikvin.

Benyttede reserver: Kristian Holth, Eivind Skofteby, Stian Repshus, Fidan Loku.PS: Til tross for at kampen ble spilt kun 50 meter fra Berget Eindoms hovedsete møtte ingen representanter fra firmaet opp.


Publisert: 2003-04-24 21:11:11
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor