Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Opphenting på Gjemselund
KILs ungutter presterte en dårlig og en bra omgang mot Aalesund. Det ga ett poeng.
 

Ingenting skjedde på Gjemselund før det var gått fem minutter. Da fikk 19 år gamle Fredrik Eriksen et vanskelig tilbakespill. I en presset situasjon sleivet han stygt, men Karim var først på ballen og ryddet opp.

KIL kom best i gang og Gullerud hadde en sjanse etter 8 minutter. Han forserte oppover venstresia, og fyrte løs fra 14 meter. Desverre strøk skuddet utenfor krysset.

Aalesunds Erling Ytterland var meget aktiv og god i første omgang. Etter et drøyt kvarter dro han av Stadsnes og la inn. Eriksen kom ikke ut og Sandø, som var helt umarkert, avsluttet. Skuddet gikk i Eriksen, som bare var en meter fra spissen. Desverre gikk returen i Sandø, og ballen spratt i mål. Uflaks eller keepertabbe?

-Jeg syns ikke det var noen keepertabbe. Ellers var det surt å slippe inn to mål. Bortsett fra 1-0 så mener jeg det gikk greit, sa Fredrik etter kampen.
Og det gjorde det. Unge Eriksen klarte seg absolutt bra.

Etter 0-1 scoringen var Aalesund det beste laget. Ballen var mye i lufta, og når den var på bakken ble KILs midtbanetreer løpende mye i mellom. Det ble for mye strekk i laget, og bortelaget fikk god plass foran KILs forsvarsfirer.

Etter en halvtimes spill klarerte Vaadal ut mot hjørnet av 16-meteren. En Aalesundspiller plukket opp ballen, forserte og la inn. Der ble ballen ekspedert i mål av Hans Jørgen Andersen: 0-2.

Like etterpå taklet Karim helt rent på ballen, men dommeren blåste helt feilaktig frispark, og bortelaget fikk skyte fra 20 meter. Skuddet strøk via en KILspiller utenfor. Avslutningen etter corneren ble reddet av Eriksen.

Da alle belaget seg på pause spilte KIL seg til en corner. Etter litt frem og tilbake inne i feltet ble ballen headet i mål av Stormnoen. 1-2 og litt optimisme før annen omgang.

Etter pausen kom KIL på banen uten Fremming og Raabe. Til gjengjeld kom Karlsrud og Straumbotn inn, og det ble lagt om til 3-4-3. Straumbotn spilte midtspiss og gjorde en god figur. Han hadde mange fine løp og vant mye i lufta.

-Sett under ett er jeg fornøyd med alt jeg gjorde, bortsett fra at jeg ikke putta når jeg var alene igjennom. Jeg haddee god tid og vurderte om jeg skulle sette den i lengste eller nærmeste. Jeg bestemte meg for å sette den lavt i korthjørnet. Jeg traff rett og slett feil på ballen, sa Robin.

Og det må han ha gjort for ballen gikk over krysset. I det hele tatt så kom KIL til mange flere avslutninger i annen omgang. Aalesund åpnet omgangen med et par cornere, men etter det klarte hjemmelaget å trykke på.

Så var det klart for kampens største øyeblikk. Gullerud spilte Karlsrud nydelig igjennom. Jørn fikk selvfølgelig kontroll på ballen, og vendte bort halve Aalesund før han satte ballen i hjørnet med venstebeinet!!! Dette minnet om det sagnomsuste målet mot Brann for hundre år siden??

-Jeg vendte vel bare bort en mann. Den største prestasjonen var vel at jeg putta med venstre. Jeg er ikke akkurat kjent for det. Jeg trodde vi skulle vinne etter at vi utlignet. Det var jo en halvtime igjen, sa en nøktern og litt skuffet Karlsrud etter kampen.

Etter 2-2 var det KIL som styrte. Etter byttene, og omleggingen til 3-4-3, fikk midtbanen mye bedre kontroll, og styrte showet på Gjemselund. Et kvarter før slutt kom Grundtjernlien inn for Brodtkorb. Da ble det lagt om til 4-4-2, og presset fortsatte.

Det siste kvarteret var Aalesund skikkelig på hæla, og KIL kunne fort tatt alle poengene. Det ville ihvertfall vært skikkelig surt hvis bortelaget hadde putta på en av sine kontringer i annen omgang.

- Jeg syns det var sterkt å komme tilbake etter 0-2, sa Vaadal i garderoben, og det hadde han helt rett i.

Publisert: 2001-06-04 21:16:27
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor