Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
0-0
KIL var nærmest seieren i lørdagens kamp mot Lørenskog  


- Jeg føler vi hadde god kontroll på midtbanen i dag, sa Espen etter kampen
I starten av kampen så det ut til å være to angrepsvillige lag på den glimrende kunstgressbanen på Jessheim. Begge lag hadde en corner og KIL fikk sin første avslutning blokkert.

Store sjanser var det lite av. Fremming, som trolig har hatt flere avslutninger i år enn hele sin tidligere karriere, hadde et par skuddforsøk. Samtidig hadde Lørenskog et par halvsjanser. Med andre ord en jevn første halvtime.

Da halvtimen ble passert hadde Fremming omgangens største sjanse.
- [i]Jeg sto på ca ti meter og prøvde å plassere ballen i hjørnet, men keeperen fikk slengt ut et bein og reddet. Returen kom brått på meg og jeg headet mot lengste hjørnet. Dessverre gikk ballen utenfor[/i], fortalte Lars Erik etter kampen.

Like etter fikk Patrick Holtet et av Olaussons gode innlegg i beina. Førstetouchet ble for dårlig og en god sjanse ble rotet bort. Olausson, som var god på kanten, la like etter inn til Nystuen, men hans skudd gikk utenfor.

Hva så med Lørenskog? De produserte ikke all verden og like før pause utbryter KILs hjelpetrener Rune Sønsterudbråten følgende: - Dissa er jo verre enn Kjelsås.

Annen omgang åpnet tamt. Ingenting ble skapt før Nystuen fikk kampens største sjanse etter en snau times spill. En god Fremming spilte Holtet igjennom på kanten. Vingen la pent tilbake til Nystuen som fra åtte meter setter ballen over.

- [i]Selv om venstrebeinet ikke er godfoten bør jeg sette den, men jeg legger meg litt bakpå og sleiver den over. Vi må sette slike sjanser, men vi tapte da ikke, og vi kan ikke forvente å vinne hver eneste kamp. Alt i alt er vel uavgjort borte mot Lørenskog greit[/i], sa Espen i garderoben.

Nå tok KIL skikkelig tak i kampen og produserte en del sjanser og halvsjanser. Espens hadde en lobb som ble reddet på streken, Dinko var igjennom men klarte ikke score fra skrå vinkel og Olausson hadde et farlig skudd som strøk stolpen.

Lørenskog skapte ingenting bortsett fra et par dødballer på overtid. Heldigvis holdt Eriksen nok en gang nullen og gutta kunne ta med seg ett poeng hjem til Kongsvinger.

Sønsterudbråten hadde 7-3 i sjanser til KIL, men var ikke direkte misfornøyd med bare ett poeng:

- [i]Jeg føler at hvis noe lag skulle hatt tre poeng så er det oss, men vi var ikke så gode i dag som vi har vært i de to foregående kampene. Uten at det er noen unnskyldning så var det kanskje litt uvant med kunstgress igjen. Uavgjort borte mot et nedrykket 1. divisjonslag er vel ikke så galt.[/i]

PS: KIL har nå spilt 5 timer og 34 minutter seriefotball uten baklengsmål.


For fakta, se kamper

Kapteinen må dra sin gode midtbanekollega Fremming i øret etter den brente målsjansen

Paul Olausson var nok en gang en av KILs beste


Publisert: 2003-05-10 21:19:01
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor