Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Herlig gutta!
Les Patrick Holtets referat fra turen til Molde.  


Patrick Holtet var godt fornøyd med turen til Vestlandet.
Sitter nå her med en meget fornøyd gjeng, og med god grunn. Vi har hatt en veldig bra 17. mai - helg, den lange bussturen tatt med i regninga. Starta opp på Vinger 17. mai kl 1500, alle litt skeptiske til en fryktelig lang busstur. Men bussturen har vært fin den, kommentarene har sitti løst og stemningen har vært upåklagelig. For oss skogens menn, har vi sett mye ny og nydelig natur.

Også var det kampen da, du gleder deg ekstra til å spille fotball når du ser ” Røkkeløkka”. En helt fantastisk fotballstadion med super beliggenhet. Vi hadde bestemt oss på forhånd at her skulle det tråkkes til, uansett om Molde stilte med A- spillere eller juniorer. Synes vi gjennomfører en veldig solid 1 omgang, krydret med en del veldig pene angrep. Spesielt målet der Dinko tar ned ballen, spiller ballen i støtte til Harald som med en herlig chip pasning når Max Fremming på ett av sine utallige løp. Max tar med seg ballen på brystet og setter den trygt til side for Jakup Mikkelsen i Molde målet. 1- 0, herlig for vi hadde hatt en del tendenser til ”nestenmål”.

Etter målet tar vi over føler jeg, og vi skaper ett par tre gode skuddmuligheter, som blir blokket av desperate Molde spillere. Det skal også nevnes at Molde, spesielt i en 10 min. periode midt i 1 omgang skapte noen sjanser. Men Fredrik og forsvarsfireren sto flott opp og tok unna de største mulighetene. Så vi går til pause ganske fornøyde, men langt ifra trygge.

I pausen gir Vegard og Rune beskjed om at vi skal fortsette i samme sporet, samt at vi skal være enda litt mer presise og kyniske i gjennombruddet. Mulighetene kommer blir vi fortalt, for nå må Molde frem. Sant nok - standard preken, men slik er det jo. Så vi knyter på oss skoene, tar oss en siste slurk med beskt Molde vann og gjør oss klare til 45 min krig.

Og krig blir det, for etter 5 min får Thomas sitt andre gule og blir sendt i garderoben. Slikt som skjer tenkte jeg, men synd for Thomas hadde vært frisk på høyre siden. Vi legger om til 4-4-1 og legger oss litt lavere for å klare å dekke mer av den brede banen. Jeg synes vi spiller en meget disiplinert og klok 2 omg. Gutta spiller med hjertet utenpå drakten og kjemper innbitt hele omgangen ut. Belønning for strevet får vi ett minutt eller to på overtid. David fører opp på venstre siden, slår ett strøkent innlegg som Kim Roger elegant skaller inn i krysset, 2-0!

Tror alle føler en enorm glede og tilfredsstillelse ved en slik arbeidsseier. Det så i hvert fall slik ut. Spesielt så Jo Raabe og Henning Kjøk, våre to reiseledere meget tilfredse ut der dem sprang rundt alene på ene langsiden, som kun en ikke så tilfreds Gunder Bengtsson delte med dem.

Så håper folk tar turen til Gjemselund allerede til onsdag for å se oss avansere videre i cupen!

Med vennlig hilsen Patrick


Publisert: 2003-05-20 10:20:51
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor