Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Thomas oppsummerer cupkampen
Cup er cup, sier Thomas Jahr i en artikkel der hans oppfatning av kampen kommer fram.  


Thomas Jahr har meninger om cupkampen.
Cup er cup

Da var det duket for 2 runde i nm, Gjemselund hadde rukket å bli grønn og fin og alt lå til rette for en festaften. Vi var klar til en ny dyst kun tre dager etter seieren over MFK, nå var det bare å nullstille seg til cupkampen. På den andre banehalvdelen sto 1 div. laget Ørn-Horten. Topplaget KIL mot bunnlaget Ørn-Horten i 1.div, det luktet et jevnt oppgjør på den ærverdige og fine stadion som er full av sjel.

Minuttene nærmet seg og kampen skulle snart settes i gang. ”Skogen” holdt dagens pepp talk med gutta. Som alltid med like stor entusiasme og glød for laget fra skogene. ”Skogen” - Skogheim og KIL laget fra skogene, det er bare nødt til å bli en suksess. Han er rett mann i dobbelt forstand også.

Kampen var i gang. Vi gikk ut i høyt press som vanlig på hjemmebane. Etter bare noen få min skapte vi våres første sjanser. Etter ti min får undertegnende en stor sjanse på et skudd, et flott forarbeid av løpsmaskinen ”Leo” Fremming.

Femten minutter, var gått da Ørn fikk sin første sjanse. Kepeer Carlsson, som var debutant i denne kampen, bokser ballen ut i feltet, ballen snappes opp av en Ørn spiller og ballen går i mål. Carlsson reiser seg igjen etter skåringen og leverer en god redning. Fremming og undertegnede har hver sin store mulighet, som går like utenfor mål. Like etter headet Ørn i tverrliggeren, mens vi avslutter utspillingen av Ørn i første omgang med noen farlige dødballer.

I pausen er sjefene godt fornøyd med våre prestasjoner, vi er alle enige om at her var det store muligheter for å gå av med seier. Assistenttrener Rune har alltid god kontroll over sjansestatistikken,
og den ledet vi klart etter første omgang, men ingen mål i protokollen.

Gutta var på vei ut fra garderoben og jubelbruset fra tribunen bar oss ut til andre omgang. Andre omgang startet slik vi avsluttet første, med stort overtak til oss. Etter ca. en halv time kom Ørn til en av sine få målsjanser, det endte i mål, men bra for oss ble målet annullert, pga. angrep på vår solide burvokter Carlsson som også er en fargeklatt som KIL trenger. Undertegnende ble byttet ut med Olausson, som kom inn som et friskt pust og han og Holtet skapte noen farlige målsjanser.

Med fire min igjen av ordinær tid skyter Stormoen i vei et skudd, Fremming sitt bein står heldigvis i veien og ballen havner i mååååål. 1-1, et sinnssykt fortjent utligningsmål av oss, et mer ufortjent resultat etter full tid har ikke jeg vært med på før, sett med KIL sine øyne. Seieren skulle vært inne for lengst.

2 x1 5 min med ekstraomganger, dette styrte vi også fra start til slutt, Rune og Skogheim måtte gang på gang rive seg i håret etter de uttallige sjansene vi hadde i løpe av de 120 minuttene kampen varte.
Det ble et surt tap etter straffer, men cup er cup og ballen er rund.

Vi sees til en ny festaften på lørdag, mot Mercantile, møt opp og hei laget fram.

Hilsen Thomas


Publisert: 2003-05-23 14:58:30
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor