Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Overkjøring
KIL gjorde som de ville mot Mercantile lørdag ettermiddag  


Ryen, Stormoen og Strand var meget blide etter 3-0 seieren.
KIL var ikke interessert i å bryte trenden med underholdende angrepspill, og gikk rett i angrep mot Oslolaget. Holtets corner holdt ikke vanlig nivå, men standarden var satt.

Flere fine angrep fra start skapte halvsjanser. Olausson var god på kanten og han kom til mange innlegg. Foran mål stemte det ikke 100 prosent, så den første scoringen måtte vi vente noen minutter på.

Mercantile fikk sin første sjanse etter 9 minutter. Et gjennomspill endte i en avslutning like utenfor den borterste stolpen.

Like etter kastet Patrick Holtet langt inn for KIL. En forsvarer headet utover, men ikke lengre enn til 17 meter. Der sto Harald Stormoen. Helt rolig bredsidet han ballen i en fin bue over keeper og i mål. Gutta ledet 1-0 og hadde full kontroll.

- Jeg prøvde å sette den inn og det gikk jo bra, men jeg tror ikke jeg skal prøve på det samme så mange ganger til, sa Stormoen etter kampen.

KIL fortsatte å styre kampen utover i omgangen. Strand lobbet en vanskelig sjanse over før han, etter en halv time, endelig skulle score for KIL på hjemmebane. Et flott angrep regissert av Fremming og Holtet endte med at Strand headet ballen sikkert i mål.

Det siste kvarteret før pause hadde Nystuen et bra skudd, Fremming en farlig sjanse etter innlegg og Olausson satte ballen like utenfor etter nok et fint angrep. Mercantile hadde også en stor mulighet, men KIL gutta fikk ryddet unna på streken.

KIL startet annen omgang med et par cornere. En av dem ble farlig og nå var det Mercantile som måtte redde på streken. Holtet hadde et frispark like utenfor vinkelen og et skudd like over vinkelen før Fremming skøyt utenfor etter et av sine uttallige løp.

Like før en time var spilt hadde KIL en av sine mange cornere. Holtet slo langt inn, Nystuen headet tilbake og Ryen feide inn 3-0 med høyrebeinet.

Resten av kampen ble en transportetappe. KIL hadde full kontroll på bortelaget, og skapte noen sjanser. En liten periode var det litt tamt, men mot slutten var gutta veldig nære å score flere mål. Men 3-0 ble sluttresultatet.

Kort sagt kan vi si at KIL var bunnsolide bakover samtidig som Nystuen, Fremming og Stormoen var suverene på midtbanen. De tre i angrepsrekka kom også meget bra fra dagens kamp. Skal vi klage på noe må det være at de ikke scorer flere mål.

KILs hjelpetrener Rune Sønsterudbråten hadde 17-2 i målsjanser og var meget fornøyd etter kampen.

- I dag var det slik at de sjansene de fikk måtte komme på dødball eller nonchalant forsvarsspill. Vi er meget solide og har nå spilt 514 minutter i serien uten baklengsmål.

For fakta, se kamper.Fredrik Eriksen måtte ikke slite seg ut i dag, men holder fortsatt nullen.

Fremming er fornøyd med garderobeplassen og kampen.


Publisert: 2003-05-24 18:46:43
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor