Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Jordanger fikk tre kamper
KIL-spillerne har den siste tida sett rødt litt for ofte.  


Eksempel på kne som er bedre enn først fryktet.
NFF har sagt sitt, og Sindre må sone hele tre kamper for sin opptreden i junior-NM kampen på søndag. Dette betyr at han går glipp av juniorkampene mot Stabæk og KFUM, samt 3. divisjonskampen mot Trysil.

Imidlertid har nå både Christoffer Niklasson og Thomas Jahr sonet sine karantener, og kan igjen være med å kjempe for fullt om plasser på laget.

På skadefronten er det lite nytt. På kontoen langtidsskadede er Torkel Ristebråten og Are Brodtkorb godt plassert. Chris Twiddy har fortsatt problemer med ankelen. Når det gjelder Paul Olaussons kne, er dette visstnok ikke spesielt alvorlig. Det dreier seg trolig om en betennelse, og sjansen for at han spiller toppoppgjøret mot Ull/Kisa på torsdag er gode.

Jørgen Albertsen fullførte gårsdagens 3. divisjonskamp på tross av store smerter i skulderen. Det er uklart hvorvidt dette er en skade som vil sette ham ut av trening.
Jørgen Albertsen sliter med skuldra. Kanskje han har lent seg på noe som skadet ham?


Publisert: 2003-05-27 13:04:29
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor