Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
En fiskehistore
Det er ikke bare fotball som står i hue på KIL-gutta. Ikke en gang når de er på tur med laget.  


Lokal fisker og Patrick Holtet viser frem fangsten. Legg merke til hvem som holder i stanga!
I løpet av helgas tur til Kristiansund og møtet med Clausenengen var det flere som fikk tilfredsstilt sitt behov for kontakt med naturen.

Etter lunsj kampdagen var det klart for spasertur i sentrum. Vant som vi er til skogen og storslått arkitektur ala Nylænderbygget valgte vi å gå ned på kaia. Der sto det en tålmodig fisker. Han var nemlig også observert ved ankomst kvelden før.

På forespørsel om han hadde hatt lykken med seg ble han stum, og vi ruslet videre. Men vi kom ikke langt før pipa fikk en annen lyd. Der sto ungutten og halte opp en fisk av respektabel størrelse. Vi ilte til for å beskue fangsten og gratulere fiskeren.

Vi var stumme av beundring helt til han skulle ta koken ut av fiskens munn. Med gummihansker og litt skrantende teknikk fikk han problemer, og alltid hjelpsomme Nystuen måtte trå til. Og da den, etter dialekten å dømme, lokale fiskeren skulle kvele fisken med en pose fra REMA måtte Nystuen igjen komme til unnsetning med ferdigheter fra en annen verden. Med presisjon og styrke demonstrerte han knekking av fiskenakke.

En annen ivrig fisker, Patrick Holtet, var raskest ute da kil.no ville ha bilde av fisken. Som dere ser av bildene er det to stolte fiskere, selv om det bare var den lokale helten som dro i land fangsten. Patrick prøvde også noen kast, men må nok vente med å få fisk til neste gang han tar med seg båten sin til en idyllisk sjø i Solør.

Men hvordan fisk er det? Ikke en gang havvante David Molnberg kunne slå fast hvilken art det dreier seg om. Vi kom frem til at det kan være en uer, men ettersom den i følge pensum på barneskolen liker seg best på dypt vann, er det svært uvanlig at den går inn i havneomeråder. Vel tilbake ved Glommas bredd har kil.no, via en lokal storfisker, brakt på det rene at det kan dreie seg om en Berggylte, og i så tilfelle en uvanlig stor en.

Har du tips til hva slags art dette kan dreie seg om tar vi gjerne i mot tips.

Uansett, skitt fiske i helga!

Og nei, vi har ikke glemt at vi er hjemmesiden til en fotballklubb.

Kan noen fortelle oss hva slags utyske dette er?

Molnberg, Fremming, Ryen og Eriksen på kaia i Kristiansund. Det er trolig ferja til Averøy som går i bakgrunnen. Godt å vite!


Publisert: 2003-06-10 17:24:51
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor